Cooler Master ML240L RGB pompa sesi

USB girişinden çok kablo ile kulaklığın USB çıkışının birleştiği yer için büyük tehlike bu ani gerilmeler falan. Kasadaki USB soketlerine bir hasar geleceğini sanmam.
Yani anakartın arkasındaki usb girişi demek istemiştim hocam.2-3 defa geldi başıma bu durumda,o yüzden sorayım istedim.

Yine de kabloya sahip çıkın. Daha önce kırılan soket gördüm Bundan dolayı değildi ama.

Bilgilendirdiğiniz için sağ olun hocam. Kabloyu az daha kısa yapabilirmiş firma ama yapacak bir şey yok. Zaten kulaklığın takılı olduğu USB giriş yerinin yanında da sağlı sollu hem ethernet girişi hem de klavye takılı hocam. Bunlarda az da olsa destek sağlar diye düşünüyorum, fazla bükülmelere vs. karşı, yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama.

Kablo uzun geliyorsa bağlayabilirsin fazlalığını. Hem daha güzel görünür.
Öyle yaparım olmazsa hocam.Daha çok pc'den kalktığım zaman dikkat ediyorum dolanıp dolanmadığına.Kulaklığı masaya koyup öyle kalkıyorum.Dediğiniz gibi bağlarım hocam.Ne ile bağlamalıyim sizce?

Anakartın arkasındaki USB girişine de bir şey olmaz. Arkada onu PCB'ye tutturan lehimler çok sağlam
Hocam peki o kırıldığını gördüm dediğiniz usb giriş yeri nasıl kırılmıştı?Merak ettim,bide bu kabloyu bağlamadığım vakit usb girişinde ilerleyen zamanlarda ne gibi bir sorun yapar acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…