Cooler Master ML240L RGB pompa sesi

Şimdi çektim hocam.Bu şekilde duruyor usb kabloları.
Hocam bu Psu kablosuda bu şekilde duruyor.İttirsemde böyle,bu normal hali o zaman değil mi hocam?
Umarım bildirim gitmiştir hocam,bazen gitmeyebiliyor bilirsiniz.

Son düzenleme:
Bildirim geldi ama ben her zaman aktif olamıyorum. PSU soketinden ses falan gelmiyorsa sıkıntı yok. Ne kadar itebiliyorsanız itin. Dibine kadar girmiyor zaten bende de.
Hocam gözle görünürde herhangi bir problem var mı taktığım usb girişlerinde sizce?Hani şunu şu girişe tak dediğiniz veya yanlış bir şey falan?

Yani USB portu USB portudur. Farklarını her yerden öğrenebilirsiniz sürümlerinin. Klavye mouse için 2.0 veya 3.0 fark ettiğini sanmıyorum. Kulaklık için bir fikrim yok. Soruyu anlayamadım, açarsanız biraz daha iyi olur.
Ekipmanlarla pek aram yok, onu da söyleyeyim. Tatmin edici cevaplar veremiyorsam kusura bakmayın

Kulaklık derken hocam,nerede bahsetmiştim?Farketmedim galiba.

Hocam fazla soru sordum size de kusura bakmayın,ben sadece fotoğrafları göstererek kabloların vs. ne durumda olduğunu göstermek istemiştim.Fikir almak amacıyla.İyi geceler size.
Yeşil kablo mouse'un hocam.Kulaklığın kablosu ethernet kablosunun yanındaki kablo.

Ne demek iyi geceler. Kabloların dış koruması soyulduğu zaman kablo gitmiş ve elinize aldığınızda ortasında bir yerdeki sağlamlık hissini vermiyorsa sıkıntı başlamış demektir.
Hocam tam gidecekken yine çenemi tutamadım,son bir kez merak ettiğim bir soru var;benim attığım fotoğrafların en üstten 2.sırada yer alan fotoğrafta ethernet kablosu yanındaki usb kabloları biraz aşağı eğik mi duruyor banamı öyle geldi acaba.Usb girişinde sorun var mı diye fenerle bakmıştım ama,herhangi bir sorunda yoktu gerçi.Sanırım kablo aşağı sarktığı için öyle duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…