Cooler Master ML240L RGB Sıvı Soğutma Fan Problemi

Merhaba, yaşadığınız sorun için üzgünüz. Cooler Master garantisi Vatan tarafından verilmiyor. Onlar gerekeni yapmaz ise Vektron Elektronik'e başvurabilirdiniz. Kimse çare üretmez ise bize facebook üzerinden ulaşabilirsiniz. Müşteri memnuniyeti konusunda hassasız, haberimiz olan her durumda müşterilerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Lütfen bir daha ki sefere bizim ile iletişime geçmeyi es geçmeyin.

Cooler master masterliquid lite 240 modelini kullanıyorum benimde fanlarım traktör gibi ses yapıyor belirli RPM'lerde.

Sorunu tam olarak nasıl çözdüğünüzü anlamadım, tekrardan biraz daha detaylı olacak şekilde anlatır mısınız? Aynı sorunu şu an ben de yaşıyorum.

Sorunu tam olarak nasıl çözdüğünüzü anlamadım, tekrardan biraz daha detaylı olacak şekilde anlatır mısınız? Aynı sorunu şu an ben de yaşıyorum.

Sorununuzu tam olarak anlatırsanız ve çözüm için neler denediğinizi yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz hep birlikte.

Sorununuzu tam olarak anlatırsanız ve çözüm için neler denediğinizi yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz hep birlikte.
Geç cevap yazdığım için kusura bakmayın, çok yoğundum arada unutmuşum.
İnternette gezerken ince bir ses duydum. Kasaya baktığımda sıvı soğutucumun fanlarından biri dönerken diğeri ya dönmüyor ya da çok az bir hareket edip duruyordu. Sıklıkla ikisi de dönmüyor.
Sorunum tam olarak sizden alıntıladığım metnin aynısıydı. Sorunum, radyatör üzerindeki fanların kablo bağlantısını anakartım üzerindeki "CPU_OPT" pinlerinden çıkartıp "CPU_FAN" pinlerine taktığımda düzeldi.

Sorununuzu çözmenize sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…