Cooler Master ML240l V2 işlemci fan ayarı

nikoobelic

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, Cooler Master ML240l V2 aldım memnunum ancak bilgisayarı her kapatıp açtığımda, fan devirleri %100 çalışıyor. Speedfan ile her bilgisayarı açtığımda %50'ye çekiyorum sesten dolayı. Bunu sabit ayarlayabileceğim bir yöntem var mıdır? UEFI BIOS'dan yapılıyorsa, bilgim yok pek.

BIOS üzerinden ayarlayabilirsiniz. Bilgim yok dediğiniz için aşağıya bir rehber videosu bırakıyorum.

video linki

BIOS'dan yapamadım, bulamadım varsayıyorum. Anakartım çok güncel değil, Asus M5A97 EVO R2.0 modeli.

BIOS'dan yapamadım, bulamadım varsayıyorum. Anakartım çok güncel değil, Asus M5A97 EVO R2.0 modeli.
Bios dan advanced e geçin , Monitor kısmına gelin, sayfanın altına doğru inin. CPU fan Profil var . Yanında Standart yazar. Onu Manual e dönüştürün. Açılan yerdeki ayarlardan + ve - tuşları ile kendi profilinizi sıcaklık değerlerine göre oluşturun..

Kasa fanları da onun altından kontrol ediliyor. Kasa için hazır profiller de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…