Cooler Master ML240l V2 pompa sesi

mydreamlife

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar yeni taktığım Cooler Master ML240l V2 sıvı soğutmasını kullanıyorum. İlk başlar önemsemedim ama kuşku düştü içime konu açıp sorayım dedim. Pompadan gelen bir tıkırtı sesi var. Ayrıca AIDA64 Extreme 20 dk test yaptım hiçbir kapanma veya mavi ekran hatası vermedi.
Beyler bu pompadan gelen tıkırtı sesiyle alakalı kimsenin mi bilgisi yok. Bu ses normal çalışma sesimi soğutmanın ?
Beyler pompadan gelen tıkırtı sesi normal çalışma sesimi yoksa bir arızasımı olduğnu gösteriyor cevaplarsanız sevinirim iyi forumlar.

Son düzenleme:
Ben de yeni sistem topladım. Sıvı soğutucu olarak Cooler Master ML240l V2 RGB var. Bilgisayarı ilk açtığımda pompa sesi geliyor. Sonra ses gidiyor ama 30 dakika sonra falan yine pompa sesi geliyor içine bir şey çekiyormuş gibi. Bu ses beni de rahatsız ediyor. Ryzen 7 3700X boşta 40 derece. Sizin işlemciniz boşta kaç derecede çalışıyor? Bende bir sorun olduğundan şüpheleniyorum.

Ben de yeni sistem topladım. Sıvı soğutucu olarak Cooler Master ML240l V2 RGB var. Bilgisayarı ilk açtığımda pompa sesi geliyor. Sonra ses gidiyor ama 30 dakika sonra falan yine pompa sesi geliyor içine bir şey çekiyormuş gibi. Bu ses beni de rahatsız ediyor. Ryzen 7 3700X boşta 40 derece. Sizin işlemciniz boşta kaç derecede çalışıyor? Bende bir sorun olduğundan şüpheleniyorum.
10700k var bendede boşta 30 - 35 arasında çalışıyor

İyi akşamlar geç oldu biraz ama ürünü yolladınız mı ne sonuç oldu birde şu tarz bir ses mi
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu şekilde ise şimdi bende de aynı durum var

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı