C classy01 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 2.621 Çözümler 16 13 Şubat 2021 #11 CptChivas dedi: Cooler Master ML240L modelini kullanıyorum. Soğutma performansı olarak memnunum ancak fanları biraz sesli çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Fanlarda tıkırtı/tırrrr sesi var mı? Yoksa hava sesi mi fazla sadece?
CptChivas dedi: Cooler Master ML240L modelini kullanıyorum. Soğutma performansı olarak memnunum ancak fanları biraz sesli çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Fanlarda tıkırtı/tırrrr sesi var mı? Yoksa hava sesi mi fazla sadece?
CptChivas Kilopat Katılım 20 Aralık 2018 Mesajlar 542 Çözümler 4 13 Şubat 2021 #12 classy01 dedi: Fanlarda tıkırtı/tırrrr sesi var mı? Yoksa hava sesi mi fazla sadece? Genişletmek için tıkla... Tıkırtı sesi var. Balans mevcut.
classy01 dedi: Fanlarda tıkırtı/tırrrr sesi var mı? Yoksa hava sesi mi fazla sadece? Genişletmek için tıkla... Tıkırtı sesi var. Balans mevcut.
C classy01 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 2.621 Çözümler 16 13 Şubat 2021 #13 CptChivas dedi: Tıkırtı sesi var. Balans mevcut. Genişletmek için tıkla... Tipik Cooler Master fanları işte. Bende de Cooler Master TD500 var kasa fanlarından çok itici bir tırrrrr sesi geliyor. Fanları değiştirmeyi düşünüyorum açıkçası.
CptChivas dedi: Tıkırtı sesi var. Balans mevcut. Genişletmek için tıkla... Tipik Cooler Master fanları işte. Bende de Cooler Master TD500 var kasa fanlarından çok itici bir tırrrrr sesi geliyor. Fanları değiştirmeyi düşünüyorum açıkçası.
yigitcarikci Hectopat Katılım 14 Ekim 2020 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #14 MLG froq dedi: Hangisini seçmeliyim? İkisine de bütçem yetiyor. Genişletmek için tıkla... Bence h100x.
MLG froq dedi: Hangisini seçmeliyim? İkisine de bütçem yetiyor. Genişletmek için tıkla... Bence h100x.