Cooler Master MM530 Portal yazılımı nasıl kullanılır?

ErdemSadeceErdem

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, Bugün almış olduğum Cooler Master MM530 fare elime ulaştı ancak farenin yazılımı çok karmaşık geldi. İnternette rehber niteliğinde bir video bulamadım aranızda bu model veya herhangi Portal yazılımı üzerinden kişiselleştirilebilen bir fare. Kullanan varsa Portal hakkında kısa bir rehber niteliğinde yazı yazar ve nasıl sol tuş makrosu atayabileceğimi anlatırsa çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@UmuTzn 'un videosunu izleyerek fikir elde edebilirsin. Makro atamak genelde her mouse da aynıdır. Makro ile ilgili nasıl atanacağını bilmiyorsan, makro rehberlerini okumanı tavsiye ederim.

Makro atama ile ilgili yardımcı olmak isterdim, ancak hayatımda hiç atamadım ve atamamaya devam edicem sanırım. :D

Yapmak istediğin makro nedir? Temel olarak makro başladıktan sonra istediğin klavye veya mouse tuşlarına sırasıyla basmak üzerine kurulu bir sistem. Sonrasında gecikme süreleriyle alakalı bir güncelleme yaparak istersen mouse üzerinde doğrudan bulunan tuşlara veya ikincil tuş özelliğiyle (TactiX) makro atamalarını yapabilirsin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı