Cooler Master MM711 Yapı Kalitesi Ve Servis Yetersizliği

Yer
Antalya
Mouse öncelikle çok güzel ancak, Cooler Master servisinin ülkemizde iyi hizmet verdiğini düşünmüyorum. Ürünü 2 defa servise göndermeme rahmen ilkinde sorunsuz, ikincisinde normal tıklamada sorun yok raporu tutuldu ve tarafıma geri gönderildi. Bu tarz yapı sorunları başka ülkelerde değişime tabi tutuluyor. Şimdi garantisi olan ürünün içini açarak kendim onarmak zorundayım. Sorun videodan da görüldüğü üzere sol tuşta bir sorun yokken sağ tuşta çift tıklama problemi mevcut.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Evet malesef Cooler Master Türkiye garanti kapsamını anlamakta güçlük çekiyorum.
Aynı sebeplerden dolayı benim de MM710 farem kutusunda onarılmayı bekliyor. Cooler master yurtdışında bu sorunların farkında ve sorunsuz ürün değişimleri yaparken. Türkiye Cooler Master ancak forumlarda kendi modellerini önererek reklam yapıyor.
Kaldı ki MM710/711 kalite kontrol sorunlarını bir kenara koyarsanız oldukça iyi fareler.
Sizin yanınızdayım bu konuda...

Şöyle bir ek yapayım. En son Aliexpresste bir satıcı buldum. Satın alanların yorumlarına baktığımda neredeyese bütün ürünlerinde kalite kontrol sorunu yok. CoolerMaster şikayetleri göze alarak yeni üretimlerde bu sorunları düzeltti sanırım. Ama Türkiyedeki ürünler hala sorunlu diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı