Cooler Master MPW 500W alınır mı?

menesclk1

Femtopat
Merhaba arkadaşlar. Yeni PSU almayı düşünüyorum 750 TL'ye ikinci el MPW-5002-ACBW buldum ama 3 yıl kullanılmış sizce alınır mı? Yoksa Aerocool VX Plus 500W mi almalıyım? (800 TL)
Sistemim
İ3-6100
Rx 470
Asrock H110 pro btc+

Dosya Ekleri

• IMG_20231002_134711.jpg
    IMG_20231002_134711.jpg
    253 KB · Görüntüleme: 39
Bu fiyat bandındaki alternatiflere bağlı. Alternatiflere bakmaksızın tercih edilecek bir model değil. VX Plus ile pek bir kalite farkı yo
Anladım aslında vx plus 500 alıcaktım (1.5 yıl kullanılmış) ama satıcı fazla güven vermedi o yüzden kararsız kaldım.

Bu fiyat bandındaki alternatiflere bağlı. Alternatiflere bakmaksızın tercih edilecek bir model değil. VX Plus ile pek bir kalite farkı yok.
Peki bu fiyat bandında önereceğiniz bir model var mı?

Rica ederim. 450W veriyor. Zaten diğer baktıklarınızda problem bu. 12V kanalından 450W civarında veriyorlar 500W yazsa bile orada.
Evet biliyorum tekrardan teşekkürler

Rica ederim. 450W veriyor. Zaten diğer baktıklarınızda problem bu. 12V kanalından 450W civarında veriyorlar 500W yazsa bile orada.

Dün aldım attığınız PSU'yu bugün elime ulaştı montaj yaptım vs. Wattman hatasından kurtuldum. Daha önceki konularımda bahsetmiştim ve yardım etmişlerdi. Furmark testi bile açılmıyordu bilgisayarda hatta valorant'ta bile GPU ayarını -20' ye çekmeden oynayamamıyordu sürekli ekran kartının sürücüsü çöküyordu(WattMan). Şu anda böyle bir sıkıntı yok 5 dk furmark testi de yaptım herhangi bir sıkıntı olmadı tekrardan size ve önceki konularda yardımcı olan kişilere teşekkür ederim.

Dün aldım attığınız PSU'yu bugün elime ulaştı montaj yaptım vs. Wattman hatasından kurtuldum. Daha önceki konularımda bahsetmiştim ve yardım etmişlerdi. Furmark testi bile açılmıyordu bilgisayarda hatta valorant'ta bile GPU ayarını -20' ye çekmeden oynayamamıyordu sürekli ekran kartının sürücüsü çöküyordu(WattMan). Şu anda böyle bir sıkıntı yok 5 dk furmark testi de yaptım herhangi bir sıkıntı olmadı tekrardan size ve önceki konularda yardımcı olan kişilere teşekkür ederim.

Rica ederim. Hayırlısı olsun, güle güle kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı