menesclk1
Femtopat
Anladım aslında vx plus 500 alıcaktım (1.5 yıl kullanılmış) ama satıcı fazla güven vermedi o yüzden kararsız kaldım.Bu fiyat bandındaki alternatiflere bağlı. Alternatiflere bakmaksızın tercih edilecek bir model değil. VX Plus ile pek bir kalite farkı yo
Peki bu fiyat bandında önereceğiniz bir model var mı?Bu fiyat bandındaki alternatiflere bağlı. Alternatiflere bakmaksızın tercih edilecek bir model değil. VX Plus ile pek bir kalite farkı yok.
Peki bu fiyat bandında önereceğiniz bir model var mı?
Tamamdır teşekkür ederim birde attığınız PSU'nun etiketini bulamadım 12v kanalından kaç Watt verildiğini biliyor musunuz?
İkisinden de daha iyi ve sisteminiz için yeterli.
Tamamdır teşekkür ederim birde attığınız PSU'nun etiketini bulamadım 12v kanalından kaç Watt verildiğini biliyor musunuz?
Evet biliyorum tekrardan teşekkürlerRica ederim. 450W veriyor. Zaten diğer baktıklarınızda problem bu. 12V kanalından 450W civarında veriyorlar 500W yazsa bile orada.
Rica ederim. 450W veriyor. Zaten diğer baktıklarınızda problem bu. 12V kanalından 450W civarında veriyorlar 500W yazsa bile orada.
Dün aldım attığınız PSU'yu bugün elime ulaştı montaj yaptım vs. Wattman hatasından kurtuldum. Daha önceki konularımda bahsetmiştim ve yardım etmişlerdi. Furmark testi bile açılmıyordu bilgisayarda hatta valorant'ta bile GPU ayarını -20' ye çekmeden oynayamamıyordu sürekli ekran kartının sürücüsü çöküyordu(WattMan). Şu anda böyle bir sıkıntı yok 5 dk furmark testi de yaptım herhangi bir sıkıntı olmadı tekrardan size ve önceki konularda yardımcı olan kişilere teşekkür ederim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.