Umut Mermer Kilopat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #1 Selam, yaklaşık 1 saat önce Vatan'a COOLER MASTER MWE 80PLUS 650W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu PSU'yu almak için gittim fakat oradaki çalışanlar kafamı aşırı karıştırıp ZALMAN ZM600-TXII 600W 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu PSU'nun daha kaliteli olduğunu söylediler ve Zalman olanı aldım. İyi mi ettim kötü mü bilemedim, aralarında 120 TL gibi bir fark var. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2022
Selam, yaklaşık 1 saat önce Vatan'a COOLER MASTER MWE 80PLUS 650W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu PSU'yu almak için gittim fakat oradaki çalışanlar kafamı aşırı karıştırıp ZALMAN ZM600-TXII 600W 80 PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu PSU'nun daha kaliteli olduğunu söylediler ve Zalman olanı aldım. İyi mi ettim kötü mü bilemedim, aralarında 120 TL gibi bir fark var.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 8 Ekim 2022 #2 Ben olsam ikisini de almazdım.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #3 Yalan söylemişler. Hoş bu fiyatlara ikisi de alınmaz.
Umut Mermer Kilopat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #4 Amanita dedi: Ben olsam ikisini de almazdım. Genişletmek için tıkla... alihanvardertyok dedi: Yalan söylemişler. Hoş bu fiyatlara ikisi de alınmaz. Genişletmek için tıkla... Üzdü, ne alınırdı peki bu fiyatlara? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2022
Amanita dedi: Ben olsam ikisini de almazdım. Genişletmek için tıkla... alihanvardertyok dedi: Yalan söylemişler. Hoş bu fiyatlara ikisi de alınmaz. Genişletmek için tıkla... Üzdü, ne alınırdı peki bu fiyatlara?
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.666 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #5 Umut Mermer dedi: Üzdü, ne alınırdı peki bu fiyatlara? Genişletmek için tıkla... Bence corsair alınabilir.
Umut Mermer dedi: Üzdü, ne alınırdı peki bu fiyatlara? Genişletmek için tıkla... Bence corsair alınabilir.
Umut Mermer Kilopat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #6 ahmttrn60 dedi: Bence Corsair alınabilir. Genişletmek için tıkla... Önceliğim Corsair'lere baktım aslında ama bütçeme pahalı geldi onlar.
ahmttrn60 dedi: Bence Corsair alınabilir. Genişletmek için tıkla... Önceliğim Corsair'lere baktım aslında ama bütçeme pahalı geldi onlar.
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #7 Umut Mermer dedi: Üzdü, ne alınırdı peki bu fiyatlara? Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleriniz ve maksimum bütçeniz nedir?
Umut Mermer dedi: Üzdü, ne alınırdı peki bu fiyatlara? Genişletmek için tıkla... Sistem özellikleriniz ve maksimum bütçeniz nedir?
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.666 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #8 alihanvardertyok dedi: Sistem özellikleriniz ve maksimum bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam neden beğenmediniz. Kronik sorunu falan mı var bilmediğim?
alihanvardertyok dedi: Sistem özellikleriniz ve maksimum bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam neden beğenmediniz. Kronik sorunu falan mı var bilmediğim?
Umut Mermer Kilopat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #9 alihanvardertyok dedi: Sistem özellikleriniz ve maksimum bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı: ASUS ROG STRIX RX 5600XT. İşlemci: Ryzen 5 1600X. Anakart: Gigabyte B450M S2H. RAM: 8x8 Corsair RGB 3200. SSD: 256. HDD: 1 TB. BÜTÇE: 1250 Tl Elimde Cooler Master V750 Gold var lakin ekran kartına kabloyu takınca güç kesiyor sistemi açmıyor arızalı
alihanvardertyok dedi: Sistem özellikleriniz ve maksimum bütçeniz nedir? Genişletmek için tıkla... Ekran kartı: ASUS ROG STRIX RX 5600XT. İşlemci: Ryzen 5 1600X. Anakart: Gigabyte B450M S2H. RAM: 8x8 Corsair RGB 3200. SSD: 256. HDD: 1 TB. BÜTÇE: 1250 Tl Elimde Cooler Master V750 Gold var lakin ekran kartına kabloyu takınca güç kesiyor sistemi açmıyor arızalı
alihanvardertyok Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Ekim 2019 Mesajlar 17.642 Makaleler 6 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2022 #10 ahmttrn60 dedi: Hocam neden beğenmediniz. Kronik sorunu falan mı var bilmediğim? Genişletmek için tıkla... Parasının hakkını verecek bir ürün değil. Standart, giriş seviyesi bir ürün. Adı Corsair olunca da kalite kazanmıyorsunuz. Güç kaynağında yapı esastır.
ahmttrn60 dedi: Hocam neden beğenmediniz. Kronik sorunu falan mı var bilmediğim? Genişletmek için tıkla... Parasının hakkını verecek bir ürün değil. Standart, giriş seviyesi bir ürün. Adı Corsair olunca da kalite kazanmıyorsunuz. Güç kaynağında yapı esastır.