Umut Mermer Kilopat Katılım 16 Ekim 2019 Mesajlar 645 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ekim 2022 #31 525623 dedi: Bu hareket pazarcı mantığıdır, pazarcı mı oradaki arkadaş? Aşırı garipsedim. Karpuzu kestim, hadi al! Neyse karar sizin aleyhinize çıkacağına inanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bencede hoş bir şey değil yaptıkları umarım yaptığım başvuru olumlu sonuçlanır bilgilendireceğim sizi. alihanvardertyok dedi: THH üzerinden bir bilgi alın. İnternet alışverişi olmasa bile size ürün kakalamışlar. Genişletmek için tıkla... Tüketici hakem heyetinden bugün posta geldi red etmişler maalesef. Son düzenleme: 30 Kasım 2022
525623 dedi: Bu hareket pazarcı mantığıdır, pazarcı mı oradaki arkadaş? Aşırı garipsedim. Karpuzu kestim, hadi al! Neyse karar sizin aleyhinize çıkacağına inanıyorum. Genişletmek için tıkla... Bencede hoş bir şey değil yaptıkları umarım yaptığım başvuru olumlu sonuçlanır bilgilendireceğim sizi. alihanvardertyok dedi: THH üzerinden bir bilgi alın. İnternet alışverişi olmasa bile size ürün kakalamışlar. Genişletmek için tıkla... Tüketici hakem heyetinden bugün posta geldi red etmişler maalesef.