Cooler Master Nepton 240M CPU-Kühler nasil bir sogutucudur ?

WasMachenSachen

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaslar. Cooler Master Nepton 240M CPU sogutucu almayi düsünüyorum.Kasa olarak Zalman Z3 Plus kullaniyorum. Bu sogutucu bu kasa icin uygun mudur ? Birkac yerde bu sogutucunun sesli calismasindan dolayi sikayetler okudum. Acaba bu sogutucu kullanan arkadaslar bu konu hakkinda bilgi verebilir mi ?Yada baska bir sogutucu tavsiye edebilir misiniz ? Cevaplariniz icin simdiden tesekkür ederim.

Z3 Plus'ın üst panelde 2 adet 12cm'lik ızgara var. Nepton'un ihtiyac duyduğu alanı sağlıyor.
Sesli çalıştığı konusunda haklı olabilirler çünkü bunlar performans beklentisi olan kullanıcılar için.
Hemen hemen H100i performans sergiliyor.

Bu soğutucuyu yurt içerisinde bulabilir misin pek bilgim yok ancak alternatif olarak H100i alabilirsiniz.

Öncelikle cevabiniz icin tesekkür ederim. Yurtdisinda oturuyorum. Bir kac arkadasim bu sivi sogutmayi tavsiye etmisti. Bende daha öncesinde sivi sogutma kullanmadim hic. Bilgilendirdiginiz icin tekrardan tesekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…