Cooler Master Nepton 280l

Barış Yağmur

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar coole master nepton 280l ürünüz LGA 2011 v3 anakartımın montaj slotuna vidanın 1 tanesinde fabrikasyon hatası 4 vidanın 3 tanesinin ebatları aynı iken içindeki aynı vidanın 1 tanesini yaklaşık 2mm daha kalın bariz belli bir şekilde sıvı soğutmam 3 vida üzerinde işlemciye montajlı ve işlemcimim 26 derecelik oda sıcaklığında ki ısıs yüksüz durumda 40 derece Yük altında ise 80 79 derece oluyor normalde bu değerler yüksek gelelim problemime ürünü vatan bilgisayardan aldım lakin onlar işi çözemedi cooler master ve distribitörü müşterinin bizimle irtibarta geçmesini söylemiş ne alaka ise neyse geçtik cooler masterın support sayfasına üye olup ürünümün barkod numarasını vs girdim mailleştim derdimi anlattım onlarda durumun fabrikasyon hatası olduğunu belirtip bu zaman zarfında işlemcime OC yapmamam konusunda uyardılar zaten yapan biri de değilim ama bilgisayarı ticari kullanıyorum render alıyorum neyse 2 hafta içinde gelecek dediler gelmezse mail atın dediler attım konuştum hala yok :( şuan 1 ay oldu geçen ayın 20 de güya yolladık dediler doğru ise ve ben bu işten bıktım bu vidayı türkiye de nerde bulurum resim paylaşıcam şimdi alabileceğim bir yer varsa mesaj atın lütfen resim yükledim kırmızı çerçeve içinde görürsünüz

Dosya Ekleri

• Cm screw.png
    Cm screw.png
    103,5 KB · Görüntüleme: 320
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı