Cooler Master NEX V3 600W alınır mı?

O model alınmaz, ayrıca artık tek PCI-e kablolu PSU'da alınmaz, onun yerine bunu alın.

O model alınmaz, ayrıca artık tek PCI-e kablolu PSU'da alınmaz, onun yerine bunu alın.

Anladım peki bu PSU alınabilir mi uvp koruması yok sanırım bir sorun çıkarır mı?

MSI MAG A650BN 650W 80 Plus Bronze GÜÇ KAYNAGI - 2.723 TL MSI MAG A650BN 650W 80 PLUS BRONZE GÜÇ KAYNAGI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da

Başka bir forumda 4 ayda patladığı ve değişim yapıldığı söylenmiş fiyatı da biraz ucuz olunca biraz kafamı kurcaladı ama sanırım sizin önerdiğinizi alacağım teşekkür ederim.

Geçenlerde PX850G gibi top kalitede bir modeli alan kullanıcı, daha taktığı ilk gün PSU'ya veda etmişti. En kalitelisinden kalitesizine başınıza gelme ihtimali her daim var. Şebeke şansı da faktör.

Geçenlerde PX850G gibi top kalitede bir modeli alan kullanıcı, daha taktığı ilk gün PSU'ya veda etmişti. En kalitelisinden kalitesizine başınıza gelme ihtimali her daim var. Şebeke şansı da faktör.

Evimin olduğu yerde voltaj dalgalanması vb olaylar fazla yaşanmıyor sadece yılda 1-2 kere elektrik kesintisi oluyor tabii oda olursa o yüzden fazla bir sorun teşkil etmiyeceğini düşünüyorum bana sadece şu an kaliteli bir PSU lazım dandik marka olmayan şu anki sistemimde Power Boost var güvenmediğim için değiştirmeyi düşünüyorum. Başka öneri bileceğiniz psu varmı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı