İşlemcinin anakarta takılan soketi ve ekran kartının güç kaynağına takılan iki soketi de yandı. Hem kablolar pert oldu hem güç kaynağının soketi. Vektron elektroniğe götürdüm fakat kullanıcı hatası olduğu için ilgilenmediler ücretli yaparız dediler malzemenin kalitesiz olması ne zamandır kullanıcı hatası oldu? Faturayı bulamadığım için hakem heyetine gitme durumum olmadı. Bu üründen alacaksanız bu durumu dikkate almanızı tavsiye ederim.
Yazmayı unutmuşum hocam. Cooler Master V1200 Platinum. 1200W'lık güç kaynağı. Ben ikinci sahibiyim. Alan kişi 2017'de alıp 1-2 sene kadar Bitcoin kazıp kutusuna koymuş. Bende 2021 Mart'ta almıştım. İşlemci kablosu kasım 2021 gibi yandı. Ekran kartlarının biri aralık 2021 diğeri 2022 Mart ayında yandı.
Cooler Master releases the V1200 Platinum Power Supply. Built upon the strong and stable V Series power supply platform, V1200 takes the series performance to new heights with its 80 PLUS Platinum cer...
www.guru3d.com
Bu tabii ki bu sorunu çıkarmasının normal olduğunu söylemez, geçmiş olsun.
kaliteli marka diye daha fazla ödeyip alıyoruz ama kalitesiz markalarda yaşayacağımız sorunu yaşıyoruz daha da kötüsü firmanın ürüne sahip çıkmaması aslında sonuçta kaliteli marka da olsa ürünlerde sorun çıkabilir bu gibi durumlarda firmalar tüketiciyi mağdur etmeden gerekli aksiyonu alır