Cooler Master Pulse MH530 Alınır Mı?

Agır bi kulaklık oldugunu biliyorum. Uzun kullanımda ağrı yapar mı? Alınır mı? Müzik, oyun için daha çok PC'de kullanacağım.
Merhaba,

Kulaklık sanırım 300-400 TL gibi bir fiyat bandında değil mi ? Eğer o civarlarda ise SteelSeries Arctis 3 almanı önerebilirim ben kullanıyorum. 7.1 özelliğide var fakat en önemlisi hem kaliteli kulaklarını saatler boyunca asla ağrıtmıyor ve kafa bandı rahatlığı hepsi çok iyi.

Baya araştırdım tabi çok öneriyorlar SteelSeries Arctis 3 ama müzik olarak biraz zayıf kalıyor heralde incelemelere baktıgımda bass olsun ses kalitesi olsun MH530 düşünüyorum agır kulaklık uzun kullanımda 4-5 saat civarında kulak agrısı yapıyor mu ? bu kafamı kurcalıyor

Mh530 kullanan birisi sordugum konuya bi cevap verirse sevinirim 300-400 arası bassları iyi mikrofoni çok iyi olmasına gerek yok uzun süre kullanabilcegim 4-5 saat kullanımda agrı yapmıcak kulaklık tavsiyesi alabilirim pcde kullanıcam oyun müzik

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı