Gamepower markasında uzak durun.
Gamepower kesinlikle önermiyorum. Cooler Master daha iyidir.Canım istediğimden Gamepower almıyorum hazır sistemde var ve değiştiremiyorum ayrıca sistem saat 22'de inidirme girecek.
Ayrıca ben hangisi daha iyidir diye sormuştum.
Gamepower'dan uzak durun dediğime göre hangisi daha iyi olabilir? Tabii isterseniz yine Gamepower marka C4 de alabilirsiniz. Tercih meselesi.Canım istediğimden Gamepower almıyorum hazır sistemde var ve değiştiremiyorum ayrıca sistem saat 22'de inidirme girecek.
Ayrıca ben hangisi daha iyidir diye sormuştum.
Karşılaştırılması bile hata. Önceki açtığınız konuya göre sanırsam Cooler Master PSU elinizde bulunuyor. Değiştirmeyi mi düşünüyorsunuz?
Gamepower kesinlikle önermiyorum. Cooler Master daha iyidir.
İndirim sırasında sistem üzerinde değişiklik yapıp alabiliyor musunuz?Bugün GamingGecesinde Gamepower kasalı bir sistem indirime girecek. Geçen hafta sadece sistemi atmıştım ve alınmaz, PSU patlar, C4 ucuzlamış... Gibi şeyler duydum ve o yüzden geçen haftaki sistemi almaktan vazgeçmiştim. Ama bu sefer almayı düşünüyorum ve eğer alırsam şu an kullandığım PSU(Cooler Master) ile kasanın içindeki PSU'yu değiştirmek mantıklı mıdır?
Sistem: Eclipse Zero Silver [ModArt PC] I R3 3100 RX570 4GB 8GB DDR4 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com
Hiçbir fikrim yok.İndirim sırasında sistem üzerinde değişiklik yapıp alabiliyor musunuz?
Alırsam ve içindeki güç kaynağını şuan elimde olan cooler master güç kaynağı ile değiştirsem olur mu?Kardeşim adam hayır diyor. Okuyor musun? Sen istersen al ama güzel bir deneyim geçireceğini sanmam.
Eğer değişiklik yapamıyorsanız almanızı önermiyorum. Anakart A320 çipset. SSD kronik sorunlu. Kasanın hava akışı berbat.Hiçbir fikrim yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.