Cooler Master RP-600-pcap vs Gamepower mythril PSU

byiyuel

Hectopat
Daha fazla  
Sizce hangisi daha iyidir?

Gamepower markasında uzak durun.

Gamepower markasında uzak durun.

Canım istediğimden Gamepower almıyorum hazır sistemde var ve değiştiremiyorum ayrıca sistem saat 22'de inidirme girecek.
Ayrıca ben hangisi daha iyidir diye sormuştum.

Karşılaştırılması bile hata. Önceki açtığınız konuya göre sanırsam Cooler Master PSU elinizde bulunuyor. Değiştirmeyi mi düşünüyorsunuz?
Canım istediğimden Gamepower almıyorum hazır sistemde var ve değiştiremiyorum ayrıca sistem saat 22'de inidirme girecek.
Gamepower kesinlikle önermiyorum. Cooler Master daha iyidir.

Gamepower'dan uzak durun dediğime göre hangisi daha iyi olabilir? Tabii isterseniz yine Gamepower marka C4 de alabilirsiniz. Tercih meselesi.

Bugün GamingGecesinde Gamepower kasalı bir sistem indirime girecek. Geçen hafta sadece sistemi atmıştım ve alınmaz, PSU patlar, C4 ucuzlamış... Gibi şeyler duydum ve o yüzden geçen haftaki sistemi almaktan vazgeçmiştim. Ama bu sefer almayı düşünüyorum ve eğer alırsam şu an kullandığım PSU(Cooler Master) ile kasanın içindeki PSU'yu değiştirmek mantıklı mıdır?
Sistem: Eclipse Zero Silver [ModArt PC] I R3 3100 RX570 4GB 8GB DDR4 240GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - incehesap.com

İndirim sırasında sistem üzerinde değişiklik yapıp alabiliyor musunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…