Cooler Master rp-cap 600W için ideal fan

oturak

Kilopat
Daha fazla  
Herkese selamlar. PSU'u uzun zamandır kullanıyorum, 2 sene civarı oldu alalı. Fanı arızalandı aşırı gürültü yaptığı ve 5000RPM yapmaya başlayınca başka markasız bir fan taktım. CFM değeri 20-30 arası gibi. Bunun yüzünden PSU 35 36 derecelere cıkıyor el yakmıyor ama yakmak üzere kaba saba düşününce bu derecelerde. Bu da ekran kartı sıcağı çektiği için RX470 Nitro 60 59 derecelerde takıldığı oyunlarda 66 70 olmaya başladı. Orijinal adda marka fan aşırı pahalı ikinci elleri bile. Hem kasaya hem de PSU'ya fan almak istiyorum hangi marka model almalıyım, ucuz yollu olması benim için önemli.

Yardımcı olur belki coil while sorunum vardı. 12V kanalının kondansatörleri arıza yapmış 1000UF 14V idi bende 16V 1000UF taktım. Tamir etmek isteyenler kendileri yapabilir bir cok konu acılmış cızırtı sorunu diye bir nebze olsun okuyan olursa yardımım dokunur.

Merhaba, fanlar PWM kontrollü değil sanırım. 3 pinli fan önereyim ben size.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı