COOLER MASTER SEIDON 120V mi alınmalı ?

YalnızKAral

Hectopat
Daha fazla  
Selamunaleykum. Başlıktada belirtiğim gibi i74790k için COOLER MASTER SEIDON 120V mi yoksa hava soğutma mı ? oc ile işim olmuyor. Kullanmış,memnun kalmış "ben bunu tavsiye ediyorum" diyecek arkadaşlar rica ediyorum yorum yazsınlar. Teşekkürler.

Soğutucuyu kullanıyorum gayet memnunum. Kullanmayan kişilerden kötü diye yorumlar aldım önermiyorlar diye fakat bence gayet iyi, görevini iyi yapıyor. O.C ile uğraşmayacağınız için yeterli gelir size.

CM Seidon 120v için gürültü şikayetleri var ortalıkta çok fazla. Overclock yapmayacaksanız önceliğiniz sessizlik olmalı çünkü oyun performanslarında stok soğutucu bile yeterken alacağınız hemen her işlemci soğutucu işinizi görecektir. İlla su soğutma istiyorsanız Zalman LQ315 de olabilir o fiyat aralığında. Hava soğutmada da Hyper 212 Evo abartılı olur CM TX3 veya TX4 tercih edilebilir.

Denildiği gibi doğrudur pompa sesi biraz fazla gelebilir OC ile uğraşılmayacaksa hava soğutma öneririm OC yapacaksan Nepton serisi tavsiyemdir bizzat kullanıyorum gayet iyi.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı