Cooler Master SickleFlow nasıldır?

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhabalar, Cooler Master SickleFlow Hız Kontrollü 120mm Mavi LED Kasa Fanı hakkında görüşlerinizi merak ediyorum. Daha öncesinde açılan konuları takip ettiğimde 2014-2015 yıllarında açılan konulara denk geldim ancak ürün adı aynı, fan farklı olabilir diye düşünerek çok aldırış etmedim. Ürünün fiyatı gayet uygun, ses seviyesi 15-19 dBA, hava akışı ise 26.4-85.6 CFM. Sizce alınmalı mı?

Link: Cooler Master SickleFlow Hız Kontrollü 120mm Mavi LED Kasa Fanı | ITOPYA

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok yüksek bir beklentiniz yoksa sizi idare eder. Fanı ne için kullanacaksınız ve bütçeniz ne kadara çıkabilir?

Çok yüksek bir beklentiniz yoksa sizi idare eder. Fanı ne için kullanacaksınız ve bütçeniz ne kadara çıkabilir?
Kasa hava akışını daha iyileştirmek için üç adet almayı düşünüyordum. İşlemcim boşta 46-50 derece arası çalışıyor su sıralar. Kasayla birlikte gelen fanlara baktığımda hava akışı 32.8CFM olarak görünüyor. İşlemci soğutucusu da stok olduğu için bir nebze de olsa iyileşme olacağını düşünüyorum.

En uygun hava akışı için aynı model fanları kullanın. Kasanızdaki fanın modeli nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…