Cooler Master Silencio 650 Nasıldır?

• Konuyu başlatan CPlOvEr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 1.575
C

CPlOvEr

Ziyaretçi
Merhaba, www.vatanbilgisayar.com: SILENCIO 650 PURE MidT ATX SİYAH KASA - Vatan Bilgisayar
bu kasa hoşuma gitti ve kasa hakkında araştırma yaparken kasanın ön tarafı kapaklı olduğu için kapak kapalıyken ön taraftan hava almadığı ve hava akımının iyi olmadığı hakkında bir şey okudum. Ancak @Recep Baltaş size de sormak istiyorum. Bu kasa ses yalıtımlı olduğu için kapaklıymış ve ben bu kasayı alsam her PC kullandığımda ön taraftan hava alması için kapağını mı açık tutacağım? Yani bana çok saçma geldi, o zaman ne anlamı var o kapağın? Sizin düşünceniz nedir? Ayrıca kasa hakkındaki düşüncenizi de almak isterim. Nasıl buldunuz bu kasayı? Teşekkürler...

Ön kapağı söktüm, üstteki hava filtersini(hava kesici bildiğin) onu da söktüm. Şimdi bide üstüne bir fan deliği daha açıcam...

Technopat'ın mart ayı sistem tavsiyesinde bu kasa önerilmiş demek ki iyi bir kasa,ben de bunu almayı düşünüyorum.(Pure olanı yalnız.)

Kasayı kullandıktan sonra önerdiklerini düşünmüyorum. Sessizlik falanda hikaye. 120TL'ye alacağınız Z3 Plus bu kasayı havada tokatlar.

Kasayı kullanan biri olarak gerçekten tavsiye edebilirim. Ön kapak kapalı kullanıyorum ve hiç bir ısınma sorunum olmadı henüz.

İşlemci için Thermaltake water 3.0 kullanıyorum. Arka egzoza verdim çıkışını, arka fanı ise yukarıya aldım, oyun oynayacağım zaman çok lazım olmamasına rağmen üst kapağı açıyorum sadece.

Sessizlik konusunda gayet başarılı kasaya eğilip kulağımı yaklaştırdığımda ancak duyabiliyorum sesini. Ekran kartı fanları tam hıza çıktığında ve ön kapağı açıp filtresini çıkardığınızda elbette bir miktar ses duyuluyor ancak rahatsız edici değil.

Alt hava girişine üstteki fanı takıp üste 140mm fan takmayı düşünüyorum her ne kadar gereksiz olsa da :D

Son olarak sistemi ve Witcher 3 Ultra ayarlardaki max sıcaklıkları belirteyim belki daha iyi fikir verir.

İşlemci: Intel i7 5820K
Anakart: MSI X99A Gaming 7
Güç kaynağı: Cooler Master RS-700
Ram: Kingston 4x4GB 2400mhz
Ekran kartı: MSI GTX970 4G
SSD: Samsung EVO 120GB
HDD: Henüz almadım eski bir 5400rpm laptop hdd si takılı ve oyunlar orada yüklü maalesef.
İşlemci soğutucu: Thermaltake Water 3.0

İşlemci sıcaklığı 43C, Ekran kartı sıcaklığı 56C, Anakart 41C, SSD ve HDD 36C'yi geçmiyor.

Sonuç olarak bence kasa gayet başarılı. Fiyat-Performans olarak çok memnun kaldım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı