Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 3 Nisan 2020 #11 Sıvı soğutma konusunda EVGA, Corsair ve NZXT dışına çıkmamak lazım. Yine de tavsiyem X72 olurdu.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.331 Makaleler 42 Çözümler 275 3 Nisan 2020 #12 Daha az ses istiyorsanız 280MM alın. 140MM hem daha sessiz olur hem de fan adet sayısı azalır.
samet sait Decapat Katılım 19 Ocak 2019 Mesajlar 160 Çözümler 1 3 Nisan 2020 #13 Mithat Berhan dedi: Daha az ses istiyorsanız 280mm alın. 140mm hem daha sessiz olur hem de fan adet sayısı azalır. Genişletmek için tıkla... Peki Ryzen 7 3700X işlemci alıcagım sizin öneriniz nedir Corsair yeterli olur mu?
Mithat Berhan dedi: Daha az ses istiyorsanız 280mm alın. 140mm hem daha sessiz olur hem de fan adet sayısı azalır. Genişletmek için tıkla... Peki Ryzen 7 3700X işlemci alıcagım sizin öneriniz nedir Corsair yeterli olur mu?
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 3 Nisan 2020 #14 3700X için kaliteli bir hava soğutma yeterli olur. Çoğu işlemci için yeterli olur aslında. Noctua ürünleri alabilirsiniz bu fiyata.
3700X için kaliteli bir hava soğutma yeterli olur. Çoğu işlemci için yeterli olur aslında. Noctua ürünleri alabilirsiniz bu fiyata.
Mithat Berhan Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Eylül 2017 Mesajlar 26.331 Makaleler 42 Çözümler 275 3 Nisan 2020 #15 Yeterlidir ve güzeldir. CoolerMaster olan birkaç derece daha düşük olabilir ancak kalite ve ses olarak Corsair daha iyi olur.
Yeterlidir ve güzeldir. CoolerMaster olan birkaç derece daha düşük olabilir ancak kalite ve ses olarak Corsair daha iyi olur.
samet sait Decapat Katılım 19 Ocak 2019 Mesajlar 160 Çözümler 1 3 Nisan 2020 #16 Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: 3700X için kaliteli bir hava soğutma yeterli olur. Çoğu işlemci için yeterli olur aslında. Noctua ürünleri alabilirsiniz bu fiyata. Genişletmek için tıkla... Ya ben sıvı sogutucu alıcagım 2'si arasında kaldım sadece başka bir sogutma falan istemiyorum. Mithat Berhan dedi: Yeterlidir ve güzeldir. Cooler Master olan birkaç derece daha düşük olabilir ancak kalite ve ses olarak Corsair daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır peki Corsair'i alsam, kasam CM H500M kasa ve sogutucu fanlarını nasıl aynı renge ayarlayabilirim? stabiliteye.
Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: 3700X için kaliteli bir hava soğutma yeterli olur. Çoğu işlemci için yeterli olur aslında. Noctua ürünleri alabilirsiniz bu fiyata. Genişletmek için tıkla... Ya ben sıvı sogutucu alıcagım 2'si arasında kaldım sadece başka bir sogutma falan istemiyorum. Mithat Berhan dedi: Yeterlidir ve güzeldir. Cooler Master olan birkaç derece daha düşük olabilir ancak kalite ve ses olarak Corsair daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Tamamdır peki Corsair'i alsam, kasam CM H500M kasa ve sogutucu fanlarını nasıl aynı renge ayarlayabilirim? stabiliteye.