C CmHeaD Hectopat Katılım 7 Ağustos 2016 Mesajlar 12 23 Şubat 2017 #1 2 si arasında kaldım. Sizce hangisi? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Şubat 2017
Cooler Master Türkiye Cooler Master Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Ağustos 2013 Mesajlar 2.943 Makaleler 10 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri cmturkiye@coolermaster.eu Cinsiyet Erkek 2 Mart 2017 #2 Bütçeniz uygunsa Masterkeys Lite alabilirsiniz Soracağınız birşey olursa; Cooler Master Masterkeys Lite L RGB Klavye ve Mouse İncelemesi
Bütçeniz uygunsa Masterkeys Lite alabilirsiniz Soracağınız birşey olursa; Cooler Master Masterkeys Lite L RGB Klavye ve Mouse İncelemesi
BeyzaTheHuntress Megapat Katılım 4 Şubat 2017 Mesajlar 896 2 Mart 2017 #3 Masterkeys Lite al bence de performans olarak bilmem ama daha hoş duruyor.
1 156318 Kilopat Katılım 1 Ocak 2017 Mesajlar 3.722 Makaleler 5 Çözümler 14 3 Mart 2017 #4 Cooler Master Türkiye dedi: Bütçeniz uygunsa Masterkeys Lite alabilirsiniz Soracağınız birşey olursa; Cooler Master Masterkeys Lite L RGB Klavye ve Mouse İncelemesi Genişletmek için tıkla... Ah be o seti bilsem kesinlikle onu alırdım iş işten geçti ürünleriniz gayet güzel.
Cooler Master Türkiye dedi: Bütçeniz uygunsa Masterkeys Lite alabilirsiniz Soracağınız birşey olursa; Cooler Master Masterkeys Lite L RGB Klavye ve Mouse İncelemesi Genişletmek için tıkla... Ah be o seti bilsem kesinlikle onu alırdım iş işten geçti ürünleriniz gayet güzel.