Cooler Master TD 500 White mı? Yoksa Gametech Archon S mi?

TD500 White çok tatlı kasa severek kullanıyorum. Bence aradaki en önemli fark hava akışıdır, TD500 bu konuda çok daha iyi ön tarafı mesh olduğu için. Tavsiyem bulursanız TD 500 V2 alın.

TD500 White çok tatlı kasa severek kullanıyorum. Bence aradaki en önemli fark hava akışıdır, TD500 bu konuda çok daha iyi ön tarafı mesh olduğu için. Tavsiyem bulursanız TD 500 V2 alın.
Şuan güncel kullanıyo musunuz?

İlk versiyonunu kullanıyorum.
Bende ilk versiyonunu ikinci el olarak alıcam ikinci eline 2500 TL vericem gametech'e 2350 vericem ama sıfır ikisinin arasında kaldım muhtemelen cooler masterı alıcam hava akışı olarak hemde çok tatlı dediğiniz gibi siz ne düşünüyosunuz.

Bende de ilk versiyonu var. Gayet güzel bir kasa.
Muhtemelen bu kasayı alıcam evet

Hocam kasa ikinci elde sıkıntı çıkartabilecek bir şey değil pek. Sadece önde gelen 3 tane fanı belki sorun olur diyeceğim de bu da çok mümkün değil gibi maksimum 2-3 senelik bir kasa için.

Yani genel olarak kasadan memnunsunuz görünüş olarakta diğer özellikler olarakta değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…