Cooler Master TD500 fanlarını güç kaynağına nasıl bağlarım?

letranger

Megapat
Daha fazla  
Cooler Master TD500 Mesh kasamın ön fanları tek kabloyla anakarta bağlı. Görünürde güç kaynağına gidecek bir kablo yok. Fanların daha hızlı çalışması için doğrudan güç kaynağına bağlamam mümkün mü bu fanları?

Son düzenleyen: Moderatör:
Besleyebilir mi ana kart tek yuvadan 3 fanı? Sanıyorum yüksek devirlerde dönemeyecek.
Bu arada o fanlar full hızda sesli çalışıyor, kronik sorunlu. Gerek yok ise tavsiye etmem.
Zaten kasa boşta bile sesli çalışıyor PSU yüzünden. Yani hep kulaklıkla kullanıyorum. En azından denesem iyi olur. Sıcaklık ne kadar fark edecek merak ediyorum.

Besleyebilir mi ana kart tek yuvadan 3 fanı? Sanıyorum yüksek devirlerde dönemeyecek.

Zaten kasa boşta bile sesli çalışıyor PSU yüzünden. Yani hep kulaklıkla kullanıyorum. En azından denesem iyi olur. Sıcaklık ne kadar fark edecek merak ediyorum.
Bir sorun olmaz, en azından dene. O fanlarda molex yok. Molex den 4 pine dönüştürücü alınabilir ama gereksiz yani. BIOS dan son hıza getirsen de olur.

1 yıldır kullanıyorum pc'yi bütün fan ayarları varsayılanda. Hem kasa fanlarını hem işlemci soğutucusunun fanını boşta düşük devir oyunda yüksek devir olacak şekilde ayarlayabilir miyim bios'tan?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı