Cooler Master TD500 kasada reset tuşu çalışmıyor

kayahandmr

Hectopat
Arkadaşlar Cooler Master TD500 mid Tower kasa mevcut. Anakart B550 tomahavk bulunuyor ve Ryzen 5600G sistem var.
Bilgisayarda reset tuşu çalışmıyor, klavye ve mouse da takılmalar kesintiler oluyor ve bazen görüntü sağlayamıyor yani boot etmiyor açılışta (veya uyku modundan çıkarken).
Bilgisayara Windows yüklerken biraz sıkıntı yaşamıştım kesinti oldu sonra kaldığı yerden devam etti format atarken de mevcut Windows üzerine kurulum yaptı. Sizce sorun neden kaynaklı çözümünü bilen var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
reset tuşunun küçük bir ucu var kablo, anakarta takılıyor. Belki tam takamamış olabilirsiniz küçücüktür o montajı en sorunlu kablodur. Ama klavye mouse takılmasını çözemedim ben de. Bu arada TD500'ün reset tuşuna basmak için kalem gibi sivri bir şeyi sokman gerekiyor. Parmakla basılmıyor düğmeye.

reset tuşunun küçük bir ucu var kablo, anakarta takılıyor. Belki tam takamamış olabilirsiniz küçücüktür o montajı en sorunlu kablodur. Ama klavye mouse takılmasını çözemedim ben de. Bu arada TD500'ün reset tuşuna basmak için kalem gibi sivri bir şeyi sokman gerekiyor. Parmakla basılmıyor düğmeye.

Evet bu 2. kasa, diğer sistemde tıkır tıkır çalışıyor onu da kendim kurdum ama bunu tekrar kontrol etmem gerek. Ucu sivri kalem vs. ile basıyorum algılamıyor sanırım bazı şeyleri yanlış yaptım :(

Evet bu 2. kasa, diğer sistemde tıkır tıkır çalışıyor onu da kendim kurdum ama bunu tekrar kontrol etmem gerek. Ucu sivri kalem vs. ile basıyorum algılamıyor sanırım bazı şeyleri yanlış yaptım :(
Gerekli kabloyu anakarta takmamış veya yarım takmış olabilirsiniz. Kontrol ediniz

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı