Şimdi bende Thermaltake V200 var. yanlardan hava alıyor ama çok bir hava alamıyor, önü cam ve fanlar yavaş. Sistem aşırı ısınan bir sistem. 240mm sıvı soğutma alayım dedim, üste desteği yok. Öne taksan bu sefer radyatör zaten sıcak olan sistemi daha da ısıtıcak ki iyice boğar diye düşünüyorum. Cooler Master TD500 Mesh modeline hem dibim düştü hem güzel soğutması var hem 360mm'ye kadar desteği var üstte ama geniş ve bir de RAM'leri falan düşünmüyorsun, değecek mi sığacak mı? En güzel yanı o. Ama 1299 TL. Çok para benim için. Dedim MSI MAG 100R alayım o zaman. O da güzel, ona da 240'lar rahat sığıyor. Ama bir baktım önünde tozluk yok. Cooler Master'inki sanırım toz geçirmez bir yapıda. MSI MAG Forge alayım bir de tozluğu kendim halledeyim dedim. Bir tozluğa 200 TL parayı vermem. Corsair iCUE 220T RGB bakayım dedim, destek var üstte. Corsair de al kanka ama üste Low profile RAM olmazsa sığmaz diyor ya da egzoz fanı git kendin al biz vermiyoruz diyor. Salak saçma bir taktikleri var, soğuttular.
Sonuca gelirsek. Cooler Master TD500 Mesh beyaz modeli 1299 TL eder mi? Kendimi zorlar alırım bir şekilde diye düşünüyorum. Ya da gerek yok bak bu var dediğiniz bir şey var mı daha ucuz? (mesh ön panel şartıyla) Ayrıca Cooler Master TD500'ün önü toz geçirmez değil mi? Ona o kadar para sayacaksam da bari toz geçirmesin. MSI MPG Gungnir 110ME'ye de baktım, al bunu istediklerinin hepsi bunda var diyorsanız ve kullanan varsa bu da olur. Ama ben video bulamadım Türkçe, yabancılar almış hep. Genelde o 400 TL daha ucuz. üstüne 200 daha bulur sıvı soğutma da alırım TD500 parasına. Özellikle bilgili, piyasa hakim insanlardan yardım istiyorum.