P Petegrus Hectopat Katılım 5 Mayıs 2018 Mesajlar 54 9 Ağustos 2021 #21 thecrowly34 dedi: Fanları kronik sorunlu traktör gibi ses çıkarıyor, garantiden 3 kere fanları değişim yaptırdım yine ses geliyor UZAK DURUN. Genişletmek için tıkla... Bende bu kasayı aldığıma pişmanım.Ne yapmamız gerekiyor değişim için?Böyle bir ses kabul edilemez. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
thecrowly34 dedi: Fanları kronik sorunlu traktör gibi ses çıkarıyor, garantiden 3 kere fanları değişim yaptırdım yine ses geliyor UZAK DURUN. Genişletmek için tıkla... Bende bu kasayı aldığıma pişmanım.Ne yapmamız gerekiyor değişim için?Böyle bir ses kabul edilemez. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
The Man From E.A.R.T.H. Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2016 Mesajlar 11.183 Makaleler 8 Çözümler 36 Yer Dünya 9 Ağustos 2021 #22 35. saniyedeki bizim Remzi Amca'nın Massey Ferguson'u değil mi ya?
P Petegrus Hectopat Katılım 5 Mayıs 2018 Mesajlar 54 9 Ağustos 2021 #23 The Man From E.A.R.T.H. dedi: 35. saniyedeki bizim Remzi Amca'nın Massey Ferguson'u değil mi ya? Genişletmek için tıkla... Evet hocam hatta 42. saniyeye dikkat ederseniz, otobanda tam gaz giden Alİ onbaşının fordunun sesini duyabilirsiniz
The Man From E.A.R.T.H. dedi: 35. saniyedeki bizim Remzi Amca'nın Massey Ferguson'u değil mi ya? Genişletmek için tıkla... Evet hocam hatta 42. saniyeye dikkat ederseniz, otobanda tam gaz giden Alİ onbaşının fordunun sesini duyabilirsiniz
Yahya Nuroğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 5.491 Makaleler 1 Çözümler 19 10 Ağustos 2021 #24 42. saniyede Ford D1210 tam gaz mı bana mı öyle geldi?