Cooler Master TD500 mesh V2 kasa ön panel USB girişi kırıldı

Asteroas

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba Cooler Master Masterbox TD500 mesh V2 kasanın ön panelindeki 1 tane USB 3.2 girişinin plastik kısmı kırıldı ve bilgisayar garip bir güç uyarısı verdi. Daha sonra diğer USB girişi de çalışmayı durdurdu. Ben de o 2 USB'den anakarta giden kabloyu çıkardım. Tekrar çalışmaları için yeni ön panel veya USB girişleri mi satın almam lazım? Eğer öyle ise nereden alabilirim?

Benimki 3.2 yani bunun mor ve 1 pin eksik hali sanırım ayrıca bunu nasıl kullanırım kasadan çıkışını nereden vereceğim? Genel olarak şarjı biten cihazları şarj edeceğim yani ön tarafa yakın olması daha iyi olur.

Benimki 3.2 yani bunun mor ve 1 pin eksik hali sanırım ayrıca bunu nasıl kullanırım kasadan çıkışını nereden vereceğim?

Sanirim kasanin USB'leri vidali, vidalari cikartinca oradaki delikler bos kalıyor, boyle attigim gibi degil de bunun da vidali olanlari var, ondan alip oraya vidalarsaniz, tahminen duzelir. Kasanin USB bolumunu ic taraftan fotograf atabilir misiniz? Ona gore ilerleyelim.

Pek de fark edecegini sanmiyorum, ilk attigim da ayni USB 3.0 portu universal yani butun anakartlarda ayni. Ilk attigimi alip o deliklere sokarsaniz oturur, ama bastirinca geri icine kacabilir. Yapistirmaniz gerekebilir.

Vida kısımları uyumlu mu birazdan bakacağım ama uyumlu olsa bile 3.2 yerine 3 olması önemli bir şey değiştirir mi ayrıca şimdi ölçtüm 40 cm yeterli değil ve siyah olması daha iyi olur başka bir ürün bulabilir misiniz?

Şu anlik bilgisayarim birlesik değil. Bulamayacagim, 3.2 yerine 3.0 olmasi, 10 Gigabit yerine 5 Gigabit calisir. Hiz farkından baska bir şey olmaz. 3.2 bulabileceğinizi sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…