Cooler Master TD500 RGB kontrolcüsünü restart tuşu olarak atamak mümkün mü?

mirketcan

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI Geforce RTX 4070ti GamingxTrio 12GB
AMD Ryzen 7 7700X 4.70GHz 8 çekirdek 32MB AM5 İşlemci
ASUS Prime B650-Plus AM5 DDR5 ATX Anakart
MSI MPG A850G 850W 80+ Power Supply
MSI MAG CoreLiquid 240R V2 240mm Sıvı Soğutucu
SAMSUNG 990 Pro 7450/6900MB/s NCMe M.2 SSD
KİNGSTON Fury Beast RGB 5200MHz CL40 (2x16) 32GB Ram
COOLER MASTER Masterbox TD500 Mesh V2
Kasada güç tuşu ve RGB aydınlatma için kontrol tuşu var. RGB kontrol tuşunu restart tuşu olarak ayarlayabilme imkanı var mı?

Dosya Ekleri

• resim_2023-08-09_171505386.png
    resim_2023-08-09_171505386.png
    194,4 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleyen: Moderatör:
Kasada güç tuşu ve RGB aydınlatma için kontrol tuşu var. RGB kontrol tuşunu restart tuşu olarak ayarlayabilme imkanı var mı?
Sıfırlama düğmesi gerçekten gerekli olmadığından, aydınlatma modlarını değiştirmek için RGB değiştirme tuşu bu günlerdeki kasalarda genellikle bayağı yaygın bir hale geldi. Yeniden başlatma butonu koymazlar o yüzden. Makineyi normal şekilde kapatın, çok önemli değil.

Sıfırlama düğmesi gerçekten gerekli olmadığından, aydınlatma modlarını değiştirmek için RGB değiştirme tuşu bu günlerdeki kasalarda genellikle bayağı yaygın bir hale geldi. Yeniden başlatma butonu koymazlar o yüzden. Makineyi normal şekilde kapatın, çok önemli değil.
Niyetim donma veya oyunlarda modlardan kaynaklı bazı hatalar oluyor restart atmadan düzelmeyen, alt tab bile attırmayan. O yüzden bi konu açmak istedim. Normal güç tuşundan kapatmanın zararlı olduğunu düşünüyordum.

O kasa bende var. RGB'yi reset tuşuna bağladım. Arası sıra güç tuşunu kullanarak kapatıyorum. Genelde PC açıkken kapatırsam kapatırım. Film izlerken uyuya kalırsam 10 dakika içinde uyku modu oluyor zaten. Çok bir sıkıntı çekmedim güç tuşu yönünden. Sorun yaşayacağını sanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı