Cooler Master Teknik Servis Rezaleti

Şu andan itibaren çok dert etmenizi gerektirecek bir durum yok. Bu hafta acele etmeyin yılbaşı haftası, haftaya sorununuz çözülecek ortada bir yanlış anlaşılma olduğu kesin. Çözeceğiz sorun yok.
Ben de bir müşteri hizmetleri sorumlusu olarak, yaptığınız yönlendirme ve müşteri memnuniyeti odaklı olmanızı takdir ediyorum.

Müşteri odaklı firma her zaman kazanır diyoruz ve teşekkür ediyoruz forum adına.

Haklısınız. Bu konuyla birlikte daha bilinçlenerek böyle bir durumda sorunu daha doğru şekilde karşı tarafa aktarmaya özen göstermemiz gerekiyor. Hatta gerekirse video çekip yollayın. Gerekirse Youtube'a yükleyip linkini atın.

Hatta karşı taraf sizin tam anlayamadığınız bir şey söylerse emin misiniz? böyle mi yapmam gerekiyor diye tekrar sorun ki karşılıklı yanlış anlaşılmaya veya ufak bir kelimeyi gözden kaçırma gibi durumlar olmasın.

Benim anlamadığım neden bir ürün alırken sırf ucuz diye alıp başınızı ağrıtıyorsunuz, markacılık değil amacım ama mesela PSU konusunda 30 senedir üretim yapan Seasonic gibi firmalar öncelikli tercih edilmeli yada muadil markaların ürünlerini bu üreticilere yaptırdıkları ürünlerde alınabilir,günümüzde internetten her bilgiye kolaylıkla ulaşılabiliyor araştırmak faydalıdır herzaman.

CM markasının kötü olduğunu düşünmüyorum. Evga dan tutun bir çok firmanın bile PSUları sorunlu oluyor. Bakalım nasıl bir sonuç alıcaz.

CM markasının kötü olduğunu düşünmüyorum. Evga dan tutun bir çok firmanın bile PSUları sorunlu oluyor. Bakalım nasıl bir sonuç alıcaz.
Markayı kötülemedim demek istediğim PSU üretim teknolojisine sahip olan markalar öncelikli tercih edilmeli Seasonic gibi.

Sen PSU fanı olduğunu belirtmemişsin. Sana o yüzden fanı sök demişler. Teknik Servisin bir suçu yok. Ayrıca söktüğünde garanti dışı kalacağını düşünmeliydin. Laptop ses yapıyor diye fanını söküp garanti kapsamında kalmasını bekleyebilir misin?

Başlıkta belirtiliyor zaten. Konu zaten belirtildi bu konunun uzamasına gerek yok. Sonucu buraya yazacağım.

Bir tane yetkili bana mesaj attı servise getirip değişim yapabiliriz dedi benim bilgim dahilinde ben de çalıştığım için gelemeyeceğimi kargo ile yollamak istediğimi mail attım. Cevap gelmedi tekrar mail attım yine gelmedi. Bıktım açıkcası.

@Cooler Master Türkiye bu durumda ne yapmamız lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…