Cooler Master Tempest GP27Q alınır mı?

Uymz53

Hectopat
Katılım
11 Ağustos 2021
Mesajlar
8
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Monitör
Cooler Master Tempest GP27Q
Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi monitörü almak istiyorum özellikleri çok güzel ama kronik bir sorunu var mı iyi veya kötü pek bir bilgiye ulaşamadım aranızda kullanan memnun olan veya olmayan yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden yardım ve önerileriniz için hepinize teşekkür ederim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende çok merak ediyorum bu monitörü, TR de kullancı yorumu hiç görmedim ama reddit de baktım biraz, bazı yazılımsal problemlerden söz etmişler, güncellemerle azalmış ama çelişkili yorum çok, sorunsuz çalışanların ise yorumları çok olumlu
 

Ben de Reddit de birkaç şikayet okumuştum o yüzden merak ettim zaten bilgisi olan buradan yardım eder diye ama ürün yeni ve gelen şikayetler genelde güncelleme ve yazılımla düzeliyor yani çok büyük kronik sorunu yok gibi.

Bundan önce almak istedigim iki monitör vardı aralarında kalıyordum ama ikisi de kronik problemli ve çok fazla sorun yaşayan var o yüzden pek cesaret edemedim almaya.



Çok iyiler ama problem çok yaşam gördüm bunlarda
 

Hocam 2020 Samsung G7 olanda çok problem yaşayan yok sanırım hatta Curved VA'lar içinde en iyilerinden, resmi G-SYNC desteği olan VA da pek yok bunun gibi ama o fiyata OLED var ne alaka o fiyat anlamadım sıfırı pek kalmayan bir monitör zaten

GP27Q TR de kullanan birilerine rastlasam bende sorup alacağım ama hiç yok gibi
 
Cooler master monitör kullanıyorum 2k ışık sızması var hafif başka bir problemi yok premium hissettiriyor gayet.
 
Gp27q mu sizde hocam mini led mi
 

Evet Samsung Odyssey G7 güzel monitör ama kronik olarak monitörün üst panelinde açilma oluyor bu konuda çok şikayet var 1000r kavis güzel ama sanırım GP27Q almak çok daha mantıklı.
 
Cooler Master monitör kullanıyorum 2K ışık sızması var hafif başka bir problemi yok premium hissettiriyor gayet.

GP27Q mu sizde hocam mini LED mi?

Evet Samsung Odyssey G7 güzel monitör ama kronik olarak monitörün üst panelinde açilma oluyor bu konuda çok şikayet var 1000r kavis güzel ama sanırım GP27Q almak çok daha mantıklı.

Aynen GP27Qnun 4K versiyonu rtrings incelemesise müthiş, sadece TR de pek kullanılmayan bir monitör ve Cooler Master'ın monitör üretiminde yeni sayılmasıda kafa kurcalıyor
 
GP27Q mu sizde hocam mini LED mi?



Aynen GP27Qnun 4K versiyonu rtrings incelemesise müthiş, sadece TR de pek kullanılmayan bir monitör ve Cooler Master'ın monitör üretiminde yeni sayılmasıda kafa kurcalıyor
yok 2k olan gm 27fqs hocam.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…