Cooler Master Thunder B 700W PSU

Yer
İstanbul/Kartal
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar Merhaba,

İş işten çoktan geçti sistemi aldım ama ben ufak bir detayı gözden kaçırmışım. Aslında ufak da değilde neyse. Ben başlıkta belirttiğim Psu yu aldım ve alırken sadece 12v kanalından kaç watt veriyor diye baktım. 660w olduğunu görünce de: " İyimiş vallaha ben bunu alayım upgradeye uygun olur" dedim ve aldım. Ancak şuna hiç dikkat etmedim bu arkadaşın BRONZE sertifikası yok. Şu an bayağı üzdü bu durum beni. Acaba çok mu sıkıntı olur bronze sertifikasının olmaması değiştirmem gerekir mi? Teşekkürler
Ürünün kendi sitesindeki sayfası:Cooler Master: B700

@Neutral @Recep Baltaş @SypeR @BilgisayarKurdu @MF

Arkadaşlar yardımcı olabilecek kimse yok mu ya bu nedir?

Yani upgrade etmek istediğimde sorun yaşamayacağım anlamına geliyor dimi bu. Hakkaten kendimi taşla ezicem üzüntüden ya
Bir sertifika için kendinizi heba etmeyin. CM'nin giriş seviyes bir PSU'suna bile güvenilebilir. Sıkıntı etmeyin. 12V kanalından'da 660W fena değil. Upgrade için güzel bir PSU.

Bir sertifika için kendinizi heba etmeyin. CM'nin giriş seviyes bir PSU'suna bile güvenilebilir. Sıkıntı etmeyin. 12V kanalından'da 660W fena değil. Upgrade için güzel bir PSU.

Benim tek korkum bu sertifikanın olmayışıyla 12v den vaadedileni alamamdı. Eğer böyle bir durum olmazsa hiç sorun yok benim için.

Arkadaşlar Bronze sertifikasının olmaması neyi etkiliyor tam olarak? Bana bu psunun ne gibi - leri olacak? @MF @SypeR

O sertifika prizden çekilen güç için veriliyor. Örnek veriyorum bilgisayarınızın 200 W güce ihtiyacı var eğer güç kaynağınızın verimliliği iyise prizden 200W'a yakın bir değer çekicektir yani o sertifakanın olması iyi birşey ama sizinkinde yok diye heba etmenize gerek yok. Güç kaynağınız gayet iyi.

Yani bana elektrik faturasında sıkıntı olacak bu dimi? Birde kasanın içi daha sıcak olacak? Eksen bilgisayardan aldım ürünü ve adamlar bana 80+ dediler. Kimseye güvenmeyeceksin ya şu işlerde.
Hocam sizin görüşleriniz nedir? @Murat5038 Vallahi daha 16 gün oldu sistemi toplayalı yeni farkediyorum bu durumu ve gerçekten şu an şu ürünü 2. el olarak satmayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Cooler Master'ın bileşenleri kalitelidir. Sertifikayı alamadı diye kötü olmaz bazen alamıyabiliyor ama kaliteli güç kaynağı rahat rahat kullanın sadece elektrik faturasında biraz oynama olur ama çok fazla olmaz.

Bu arada Cooler Master %85 verimlilik vermiş ama sertifikayı alamamış bazen oluyor güç kaynağı gayet iyi. Fatura işide çok yüksek güç çeken sistemlerde aradaki fark belli olur. Yani sizin kullandığınız sistem fazla güç tüketmiyorsa faturada pek oynama olmaz.

Cevabnız için teşekkür ederim. Hocam şu an ekran kartım yok ve sistemimde i5 4460 var yani oc durumu falan de söz konusu değil. Ekran kartını haziran sonu gibi alacağım gtx 970 düşünüyorum eğer olursa olmazsa gtx 770 yada r9 285 gibi birşey alırım. Umarım o ekran kartlarını idare edebilir bu ürün @Ali Güngör Abi 80+ ile % 85 verimlilik arasında ne fark var. Bu üründe 80+ yazmıyor %85'e kadar verimlilik diyor hiçbir şey anlamış değilim bu durumdan.

O güç kaynağı 3 tane GTX 970'i bile çalıştırır. 80+ sertifikası yani %80 civarı verimliliği var. Sizinki %85 verimliliği ama sertifika alamamış. Cooler Master'ın güç kaynakları iyidir o güç kaynağı sorunsuzca götürür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…