Cooler Master V650 SFX nasıl?

Bütçe
psu ve kasaya toplam bütçem max 3k

Kamtasya

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Selam, 23 Mayıs 2023'te Zonguldak Vatan PC'den bilgisayar topladım. Çalışan abiye özellikle dandik marka kullanmamasını söylemiştim. Power Boost PSU ile kasasını kullanmış şimdilik sorun yok, ama diken üstündeyim değiştirmeye götürsem ekstra ücret istenir mi ya da PSU ve kasa öneriniz var mı? Aklmda NZXT'nin kasaları var PSU olarak da Thermaltake TR2 s 650W 80+ PSU'yu beğendim, nasıl? Sorun çıkar mı tekrar montaj ücreti ne kadar olur? İnternetten malzemeleri alsam aynı mağazada montaj ettirebilir miyim?

Son düzenleme:
Selam, 23 Mayıs 2023'te Zonguldak Vatan PC'den bilgisayar topladım. Çalışan abiye özellikle dandik marka kullanmamasını söylemiştim. Power Boost PSU ile kasasını kullanmış şimdilik sorun yok, ama diken üstündeyim değiştirmeye götürsem ekstra ücret istenir mi ya da PSU ve kasa öneriniz var mı? Aklmda NZXT'nin kasaları var PSU olarak da Cooler Master V650 SFX Gold Full modular 650W 80+ Gold PSU'yu beğendim, nasıl? Sorun çıkar mı tekrar montaj ücreti ne kadar olur? İnternetten malzemeleri alsam aynı mağazada montaj ettirebilir miyim?

Kötü olmuş keşke çalışana bırakmasaydınız. Bence parçaları alıp forumdaki videolar ile kendiniz toplayabilirsiniz Vatan Bilgisayar'dan daha sağlıklı olur.

Ben Corsair CX650F kullanıyorum, memnunum. Eminim arkadaşlar daha F/P PSU önereceklerdir.
Kasa olarak ise DeepCool CC560 iyidir.

Düzenledim yeni yazdığım nasıl.

Kötü olmuş keşke çalışana bırakmasaydınız. Bence parçaları alıp forumdaki videolar ile kendiniz toplayabilirsiniz Vatan Bilgisayar'dan daha sağlıklı olur.

Kendime güvenmiyorum, malzemeleri alıp çalışana parayla monte ettirmek istiyorum mümkün mü?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı