Mr.Bubbles Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 6 Ekim 2013 Mesajlar 2.596 Çözümler 1 Yer Aydın 10 Temmuz 2020 #11 Eternalist dedi: Sanırım haklısın. Dediklerini düşününce cidden daha mantıklı geldi. Hissiyatı mekanik klavyeler kadar güzeldi Ornata'nın. Bir yerde denemiştim. Başka önerdiğin klavye var mı? Bir de Cynosa ile Ornata arasındaki fark nedir biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Yani mantıklı olanı o zaten Cynosa ile Ornata Chroma'nın farkı ise Ornata'daki deri bilek desteği kısmı ben Ornata Chroma kullanıyorum memnunum.
Eternalist dedi: Sanırım haklısın. Dediklerini düşününce cidden daha mantıklı geldi. Hissiyatı mekanik klavyeler kadar güzeldi Ornata'nın. Bir yerde denemiştim. Başka önerdiğin klavye var mı? Bir de Cynosa ile Ornata arasındaki fark nedir biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Yani mantıklı olanı o zaten Cynosa ile Ornata Chroma'nın farkı ise Ornata'daki deri bilek desteği kısmı ben Ornata Chroma kullanıyorum memnunum.
Eternalist Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 516 Çözümler 1 10 Temmuz 2020 #12 Mr.Bubbles dedi: Yani mantıklı olanı o zaten Cynosa ile Ornata Chroma'nın farkı ise Ornata'daki deri bilek desteği kısmı ben Ornata Chroma kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Bütçemi zorlayacağım biraz, değer mi sence? Bir de Cooler Master CK350 güzel diyorlar. İkisi arasında kaldım.
Mr.Bubbles dedi: Yani mantıklı olanı o zaten Cynosa ile Ornata Chroma'nın farkı ise Ornata'daki deri bilek desteği kısmı ben Ornata Chroma kullanıyorum memnunum. Genişletmek için tıkla... Bütçemi zorlayacağım biraz, değer mi sence? Bir de Cooler Master CK350 güzel diyorlar. İkisi arasında kaldım.