vayvan Kilopat Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 570 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2015 #1 Fiyat: 60₺ Uyumluluk: Apple iPad mini Kutu İçeriği: Carbon Texture Smart Cover Kılıf Detaylı bilgileri resimlerden ve İnternet sitelerinden bakabilirisniz. Bana hadiye geldi. Benimde iPad mini olmadığından satıyorum. 0 üründür. Kargo Alıcıya Aittir. Fiyat yükselmek üzeredir. Doların artışından dolayı fiyatı yükselteceğim. Elinizi çabuk tutun. Fotoğrafların büyük hali ve fiyatın son hali için güncel link: www.sahibinden.com/cooler-master-wake-up-folio-carbon-texture-ipad-mini-kilifi
Fiyat: 60₺ Uyumluluk: Apple iPad mini Kutu İçeriği: Carbon Texture Smart Cover Kılıf Detaylı bilgileri resimlerden ve İnternet sitelerinden bakabilirisniz. Bana hadiye geldi. Benimde iPad mini olmadığından satıyorum. 0 üründür. Kargo Alıcıya Aittir. Fiyat yükselmek üzeredir. Doların artışından dolayı fiyatı yükselteceğim. Elinizi çabuk tutun. Fotoğrafların büyük hali ve fiyatın son hali için güncel link: www.sahibinden.com/cooler-master-wake-up-folio-carbon-texture-ipad-mini-kilifi