Cooler MasterKeys Lite Alınır mı ?

Bütçeniz mekanik klavye almaya yetmiyorsa ve RGB ihtiyacı duyuyorsanız ( bana göre gereksiz ) alınabilir. Mekaniğe yakın hissiyat veren anahtarlar içeriyor. Kullandığınız klavyeden kesinlikle daha iyidir.

Ben kullanıyorum.
Düz veya basık tuş kullanıyordum. Daha rahat ettiğimden. Geçtikten sonra biraz zorlandım ama alışması kolay oldu benim için.
Daha sonra ihtiyaçtan kaynaklı mekanik klavye alacakken fazla masraf yapmamak için mekanik hisli klavye olarak Cooler Master MasterKeys Lite RGB seçtim.

İlk başta zorlanacaksın bence. Kullanmış olduğun klavye gibi sürekli aynı tuş yapısında bir klavye kullandıysan eğer.
Kullandığın klavye arasında fark çok var. Geçmeye değer mi sorusuna ben evet diyorum.

Alacağın klavye mekanik değilse alınması gereken tek klavye Cooler Master MasterKeys Lite RGB olmalı.

Yazma ve oyun deneyimlerinde sağlam ve performanslı bir ürün benim gözümde.
On parmak kullanabilirsen eğer çok rahat edersin yazı yazmada.

Bilek desteği yok. Olmasa da olur klavyelerin en tepesinde. Ayakları açık veya kapalı olarak çok rahat kullanım sunan bir ürün.

Yazı işlerinde ayakları kapatıyorum ben. Oyun esnasında açıyorum ayakları.

FPS oyuncusu olduğunu söylemişsin. Mekanik klavye alacak paran yoksa eğer ben öneriyorum. Seni tatmin edecektir.

Ayrıca diğer mekanik olmayan klavyeler ile dahi kıyaslama yapmam ben. Çok ayrı bir kalitesi var.

Son düzenleme:

Yorumlarınız için teşekkür ederim, Cooler Master Masterkeys Lite'ı itopyadan sipariş verdim 1 saat önce.
Bütçeniz mekanik klavye almaya yetmiyorsa ve RGB ihtiyacı duyuyorsanız ( bana göre gereksiz ) alınabilir. Mekaniğe yakın hissiyat veren anahtarlar içeriyor. Kullandığınız klavyeden kesinlikle daha iyidir.
Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bende oradan almıştım. Sorunsuz elime ulaşmıştı.
Yalnız bazı tuşlar yerinden çıkmış olabilir. Yerine kolaylıkla takılıyor.
Kullanmadan önce tüm tuşları teker teker sonuna kadar yavaşca bastır ve sonra rahatca kullanabilirsin.

Herhangi bir bozukluk olmaz değil mi?

Ben çünkü sipariş notuna şey yazmıştım, Kargolamada iyi korunursa sevinirim, hediye olarak alıyorum yazmıştım ne olur ne olmaz diye.

Bende aynısını kullanıyorum gayet güzel çok kaliteli. Renkleri çok canlı, kombinasyonları var tek renk çoklu renk değişmeli renk vs. sadece birazcık tuşları sesli oda normal

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün kargoya verilmiştir dostum. Saat daha 17:00 bile olmadı. Akşam saatlerinde takip numarası sana ulaşacaktır.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…