Coolerhope termal macun nasıldır?

Makaleler
2
Yer
Yalova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa.
Meslek
Bilgisayar Teknikeri
Gezinirken şöyle bir ürüne rastladım: CoolerHope 4 Gr. 15w/m-k Termal Macun / Termal Paste Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
İlanda 15w/m-k iletkenlik değerinin olduğu yazıyor. Ürün görselinde 3 ayrı iletkenlik değeri de yazıyor yakından bakınca:

termal macun.png

Bunların ne anlama geldiğini anlamadım. Daha önce kullanmış olan veya bilgi sahibi olan var mı?

Gezinirken şöyle bir ürüne rastladım: CoolerHope 4 Gr. 15w/m-k Termal Macun / Termal Paste Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
İlanda 15w/m-k iletkenlik değerinin olduğu yazıyor. Ürün görselinde 3 ayrı iletkenlik değeri de yazıyor yakından bakınca:

Eki Görüntüle 1604664

Bunların ne anlama geldiğini anlamadım. Daha önce kullanmış olan veya bilgi sahibi olan var mı?
Daha önce hiç kullanmadım ama fiyatına göre hiç inandırıcı gelmedi .

Daha önce hiç kullanmadım ama fiyatına göre hiç inandırıcı gelmedi .
Maxtor CTG8 adlı macunu 45 Liraya almıştım. Bu esnada MX-4 130 TL idi. CTG8 MX-4'ten 3 derece daha önde çıktı. Benim fiyatına bakarak değerlendirme yapmak gibi bir huyum yok.

Maxtor ctg8 adlı macunu 45 liraya almıştım. Bu esnada MX-4 130 TL idi. Ctg8 MX-4'ten 3 derece daha önde çıktı. Benim fiyatına bakarak değerlendirme yapmak gibi bir huyum yok.

Alakası yok dolandırılmaya açık bir durum olduğu için belirttim. Pahalı olan her zaman iyidir diye bir şey söylemedim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı