CoolerMaster Ceres 300 Alınır mı?

Kypchak

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu ürünü çoğu kişi beğenmiş bütçemi denkleştirmek için böyle yapayım dedim. Bunu almalı mıyım, yoksa daha üst seviye ürünlere mi yönelmeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yukarıdaki son 3 yoruma katılıyorum. Bu fiyata alınabilecek şuan en iyi kulaklık bencede özellikle mikrofon kalitesi Discord'daki arkadaşlarım tarafımdan çok beğenildi. Rahatlığı fena değil ne rahatsız ediyor nede yastık gibi. Fakat, HyperX Stinger' ı deneme fırsatım oldu, keşke daha önce deneyip bunu alsaydım dedim.

Yukarıdaki son 3 yoruma katılıyorum. Bu fiyata alınabilecek şuan en iyi kulaklık bencede özellikle mikrofon kalitesi Discord'daki arkadaşlarım tarafımdan çok beğenildi. Rahatlığı fena değil ne rahatsız ediyor nede yastık gibi. Fakat, HyperX Stinger' ı deneme fırsatım oldu, keşke daha önce deneyip bunu alsaydım dedim.
Hyperx revolver hakkında bilginiz var mı? Bide stinger hakkındaki görüşlerinizi paylaşır mısınız?

Hyperx revolver hakkında bilginiz var mı? Bide stinger hakkındaki görüşlerinizi paylaşır mısınız?

Revolver modeli hakkında bir bilgim yok. Stinger modelini de mağazada denemem yetti. Forumda ve webde stinger ile bir çok inceleme bulabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı