Outemu Red Switch kullanıyor. Bu fiyat bandında alternatifi yok. K68 Evet düşüyor, ama ne zaman olacağı belli değil. Tasarımı hoşuna gittiyse alabilirsin. Sessiz klavye istiyorsan ideal bir ses tonu var. Kaliteli mi, evet. Eğer tasarımını beğenmezsen alternatif Trust GXT890 alabilirsin.
Kişisel bir yorum yapacağım en başta bunu söylemek istiyorum.
1. Klavyede büyük enter tuşu olmalı. O tuşa basmanın keyfi ayrıdır.
2. Klayve üzerindeki harf ve rakamların görünür olması ve yazı tipinin kolay anlaşılır olması büyük avantajdır.
3. Türkçe karakterler mutlaka olmalı ve ses kontrol tuşuları olmalı. Ses kontrol tuşları önemli değil gibi düşünülse de bunun konforunu kullanınca anlıyorsunuz.
Switch özellikleri tamamen kullanıcı keyfine kalmış bir durum ben mavi switch seviyorum. Her neyse uzun lafın kısası bu özelliklerin tamamı sizin seçtiğiniz CK350'de var. Bence gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Fiyatı da normal.
Rampage Hydra R6 RGB var. Fiyatı biraz daha uygun buna göre 350 TL civarında. Red ve blue switch versiyonları var ve fiyatı aynı yine. Bir artısı daha var buna göre oda ses kontrolünü kısayol tuşu ile değilde doğrudan ses tekerleği ile yapabiliyorsunuz. Biraz baktım klavyelere bunu buldum ama bir puan ceza aldığım için yazamadım ancak yazabildim. Sipariş geçmişsiniz artık hayırlı olsun.
Almak isteyen olursa diğer arkadaşlar için link ekliyorum.
Rampage Hydra R6 Full Color RGB LED Gaming Pro Red Switch Q en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Rampage KB-R81 Red Switch RGB Mekanik Oyuncu Klavye en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Rampage Hydra R6 RGB var. Fiyatı biraz daha uygun buna göre 350 TL civarında. Red ve blue switch versiyonları var ve fiyatı aynı yine. Bir artısı daha var buna göre oda ses kontrolünü kısayol tuşu ile değil de doğrudan ses tekerleği ile yapabiliyorsunuz. Biraz baktım klavyelere bunu buldum ama bir puan ceza aldığım için yazamadım ancak yazabildim. Siparişi geçmişsiniz artık hayırlı olsun.