CoolerMaster CK350 Tuş Karakter Sorunu

arifsezeraktas

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
İnşaat Mühendisliği
Merhabalar, biraz araştırmamdan sonra ilk mekanik klavyem olarak CK350 Red Switch’i satın aldım fakat dikkatimden kaçan bir şey vardı. Klavyenin harflerinin üst kısmında kalan nümerik tuşlarının üzerindeki işaretlerin yerleri alt-üst olacak şekilde yanlış basılmış. Sorum şu:
1. CoolerMaster’ın elinde bunun düzgün basılmış tuşları mevcut mudur?
2. Mevcut ise bunların satışı ya da temini sağlanıyor mu?

Fotoğraftaki gibi:
F7FA61D7-8597-420D-9034-3D4FC80AC390.png

Son düzenleme:
Ben bir problem göremedim.
Aşağıdaki fotoda görüldüğü üzere köşeli parantez yukarıya, köşesiz olan aşağıya gelecek şekilde yerleştirilmiş. Şu ana kadar kullandığım klavyelerde tam tersiydi. Bildiğim ya da alıştığım kadarıyla shift+”rakam”a basınca o rakamın üstünde kalan işaret, alt+”rakam”a basınca da o rakamın altında kalan işareti yazıyoruz. Ben de klavyeye bakarak yazan biri olduğumdan sürekli karıştırıyorum.
A1E2FA75-9CB0-49BC-9445-0176116A6D35.jpeg

Buradaki gibi olması gerek:
51E7265C-5B01-447F-8B2A-9798E6EA8A5C.jpeg

Aşağıdaki fotoda görüldüğü üzere köşeli parantez yukarıya, köşesiz olan aşağıya gelecek şekilde yerleştirilmiş. Şu ana kadar kullandığım klavyelerde tam tersiydi. Bildiğim ya da alıştığım kadarıyla shift+”rakam”a basınca o rakamın üstünde kalan işaret, alt+”rakam”a basınca da o rakamın altında kalan işareti yazıyoruz. Ben de klavyeye bakarak yazan biri olduğumdan sürekli karıştırıyorum.
Eki Görüntüle 547534
Buradaki gibi olması gerek:
Eki Görüntüle 547543
MK750 kullanıyorum benimde böyle.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı