CoolerMaster MasterMouse S vs Lite S vs Logitech G102

hangisini seçmeliyim ?

• MasterMouse S 100 TL.

Oy: 3 42,9%
  • MasterMouse Lite S 87 TL.

Oy: 1 14,3%
  • Logitech G102 110 TL.

Oy: 3 42,9%

• Oy verenlerin toplamı
    7
Daha fazla  
Arkadaşlar MasterMouse S 102 lira, MasterMouse Lite S ise 87 lira civarına geliyor. Bunların yanında G102'yi 109 liraya almayı düşünüyordum ve hala düşünüyorum. Sizce tercihim nasıl olmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimin boyutu hayliyle büyük. 2 Metreye yaklaşık bir boya sahibim :) fakat alışkanlık olmuş parmak kaslarım bayağı bi güçlüdür :D Bana seri, Yani beni aksatmayacak bi fare lazım. Eskiden kullandığım mauslarda küçüktü. G102 yi bi alıp deniyim 2 konu açtım bayağı bi seveni var farenin, İnşallah bizide yanıltmaz :) Bu arada konuşma banı yedim yine kusura bakmayın geç cevapladığım için (n)

Elimin boyutu hayliyle büyük. 2 Metreye yaklaşık bir boya sahibim :) fakat alışkanlık olmuş parmak kaslarım bayağı bi güçlüdür :D Bana seri, Yani beni aksatmayacak bi fare lazım. Eskiden kullandığım mauslarda küçüktü. G102 yi bi alıp deniyim 2 konu açtım bayağı bi seveni var farenin, İnşallah bizide yanıltmaz :) Bu arada konuşma banı yedim yine kusura bakmayın geç cevapladığım için (n)

Ne aldınız?

G102 aldım 1.5 sene kullandım ve değişim isterken para iadesi alıyorum :) Logitech garantisi üzmüyor fare çok güzeldi üzülüyorum bozulduğuna ve yenisini yollamadıklarına. Rival 110 ve Rival 310 modellerini deneyeceğim büyük ihtimalle. Olmadı 2. el bile bakabilirim. Bu arada mouse çok hafif ve küçük geliyor başlarda sonradan alışırsanız bırakamıyorsunuz :) Fakat not düşeyim 1 senelik ömrü var nasıl kullanırsanız kullanın. İyi kullanırsanız 3 sene 4 sene bile gider. Benimkinin daha 1. yılında altındaki skatezler soyuldu.
G102 aldım 1.5 sene kullandım ve değişim isterken para iadesi alıyorum :) Logitech garantisi üzmüyor fare çok güzeldi üzülüyorum bozulduğuna ve yenisini yollamadıklarına. Rival 110 ve Rival 310 modellerini deneyeceğim büyük ihtimalle. Olmadı 2. el bile bakabilirim. Bu arada mouse çok hafif ve küçük geliyor başlarda sonradan alışırsanız bırakamıyorsunuz :) Fakat not düşeyim 1 senelik ömrü var nasıl kullanırsanız kullanın. İyi kullanırsanız 3 sene 4 sene bile gider. Benimkinin daha 1. yılında altındaki skatezler soyuldu. Düzeltme: Tabiri caiz ise hunharca mouse çeviren birisiyim. Misafir vb yeğenlerden dolayı mousenin klikleri de hunharca kullanıldı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı