CoolerMaster MH750'nin bilinmemesi

DeadlyShot

Hectopat
İncelediğime göre özellik olarak piyasadaki en iyi kulaklıkların içinde ama ne doğru düzgün incelemesi var ne çok öneriliyor. Acaba neden böyle? Ben bu kulaklığı almayı düşünüyorum. 380 TL’ye AdeksStore’da satılıyor. Peki alsam pişman olur muyum başka önerileriniz var mı? En fazla 500 TL olur bütçem. Şimdiden teşekkürler.

Cooler Master'ın yeni ürünleri oluyor MH serisi kulaklıklar. O yüzden diğerleri kadar yaygın değil. Masterpulse'a göre de çok bir fark olmadığından çok iddialı girişleri olmadı. Ben MH 530 kullanıyorum ve inceledim. Gayet güzel bir ürün, öneririm 750'yi de.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

MH 750'de ekstradan 7.1 var. Cloud Alpha'nın ise mikrofonu daha iyi. Ayrıca Cloud Alpha'nın biraz daha hafif bir kulaklık olduğundan bahsedebiliriz. MH 750'nin ise hoparlörleri daha kuvvetlidir. İhtiyacınıza göre seçim yapabilirsiniz.

Yalnış bilgilendirme yapıyorsunuz, Cloud Alpha biraz daha iyi şöyle açıklayayım.
  • Cloud Alpha'nın sürücüleri 50mm iken MH750'nin 44mm.
  • MH 750 20-20000 Hz ses genişliği sunuyor Alpha ise 13-27000 Hz, bu ciddi bir fark.
  • Mikrofon konusunda da ciddi fark var.
  • Cloud Alpha daha yüksek empedans değerine sahip yani daha güçlü ses veren bir kulaklık (65-50)
  • Müzik konusunda da Alpha daha başarılı frekans aralığı arasındaki farka bakarsanız görürsünüz, bass'lar boğuk gelince insanlar bassları kuvvetli verdiğini sanıyor.
CoolerMaster düzgün bir inovatif adım atana kadar böyle yüksek bütçeli ürünlerinden uzak durmanızı öneriyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı