Denizkızıadam
Decapat
@Denizkızıadam Hocam hayırlı olsun.
Quickfire Ultimate, Red kullansa direkt alacağım ancak Brown hakkında genelde ''her şeyden biraz var ama tam değil'' yorumu yapılmış. Yani ne red kadar oyuna uygun ne de blue kadar yazı yazmaya. Gerçi bu yorumları yapanlar çok ince detaylardan bahsediyor olabilirler belki de alsam hiç sorun yaşamayacağım.
Apex M400 de bir seçenek. Türkçe Layout olmaması can sıkıcı ama 250 TL -.-
Sen kurtulmuşsun alarak, ben biraz daha araştırayım en iyisi
@soulfly1 Hocam teşekkürler bilgiler için, şimdilik yukarda gördüğün gibi SS QX1 ve MX Brown arasında kaldım gibi görünüyor. Bu ikisini deneme şansın oldu mu?
Ben Kailh Red Switch kullandım ve şu an QX1 kullanıyorum. İkisinin arasında ses olarak çok fazla farklılıklar yok. Red switchin sesi biraz daha tiz ve duyulabilir. QX1 switchin ise biraz daha tok bir sesi var. Ayrıca QX1 turnuva sınıfı bir switch olduğu için aynı anda 104 tuşa basmana olanak sağlıyor. Arkadaşın aldığı klavye, yalnızca aynı anda 6 tuşa basmayı destekliyor. PES, FIFA gibi oyunlarda bir artı oluyor QX1. Kombo yapmalı oyunlarda da cidden zorlanmıyorsunuz. Yok o tuşu bırakayım da buna basmayı deneyeyim de, hiç biri yok QX1 de. Dilerseniz Youtube kanalıma videosunu yüklerim. İki klavye de elimde mevcut.
Ben Kailh Red Switch kullandım ve şu an QX1 kullanıyorum. İkisinin arasında ses olarak çok fazla farklılıklar yok. Red switchin sesi biraz daha tiz ve duyulabilir. QX1 switchin ise biraz daha tok bir sesi var. Ayrıca QX1 turnuva sınıfı bir switch olduğu için aynı anda 104 tuşa basmana olanak sağlıyor. Arkadaşın aldığı klavye, yalnızca aynı anda 6 tuşa basmayı destekliyor. PES, FIFA gibi oyunlarda bir artı oluyor QX1. Kombo yapmalı oyunlarda da cidden zorlanmıyorsunuz. Yok o tuşu bırakayım da buna basmayı deneyeyim de, hiç biri yok QX1 de. Dilerseniz Youtube kanalıma videosunu yüklerim. İki klavye de elimde mevcut. ( Yazılar karıştı çaktırmayın. )@soulfly1 Hocam teşekkürler bilgiler için, şimdilik yukarda gördüğün gibi SS QX1 ve MX Brown arasında kaldım gibi görünüyor. Bu ikisini deneme şansın oldu mu?
Ben Kailh Red Switch kullandım ve şu an QX1 kullanıyorum. İkisinin arasında ses olarak çok fazla farklılıklar yok. Red switchin sesi biraz daha tiz ve duyulabilir. QX1 switchin ise biraz daha tok bir sesi var. Ayrıca QX1 turnuva sınıfı bir switch olduğu için aynı anda 104 tuşa basmana olanak sağlıyor. Arkadaşın aldığı klavye, yalnızca aynı anda 6 tuşa basmayı destekliyor. PES, FIFA gibi oyunlarda bir artı oluyor QX1. Kombo yapmalı oyunlarda da cidden zorlanmıyorsunuz. Yok o tuşu bırakayım da buna basmayı deneyeyim de, hiç biri yok QX1 de. Dilerseniz Youtube kanalıma videosunu yüklerim. İki klavye de elimde mevcut. ( Yazılar karıştı çaktırmayın. )
Videonun kalitesi biraz düşük kalacak fakat asıl amacı biliyorsunuz.Evet ben de yanlış alıntı yaptım olsun sorun değilYoutube kanalına yüklerseniz seve seve dinlerim ama uğraştırmış olmak da istemem.
Videonun kalitesi biraz düşük kalacak fakat asıl amacı biliyorsunuz.
Ayaklarını açınca QX1 in sesi daha da azalıyor. İyice sessiz oluyor.
Kailh red switch ile hiç yazı yazamıyordum. QX1 ile baya bir düzeldi. Bazen linear dolaylı bastığımı anlayamıyorum, sıkıntı yaşatabiliyor. O tık tık sesi bazen lazım oluyor.Elinize sağlık. Steelseries'in sesinin çok daha iyi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Belki klavye ışığından öyle gelmiş de olabilir ama Steelseries'in tuşlarının yazı fontu da hoşuma gitti. Alçak profil tuşlara sahip olması da bir başka artı model. Klavye içindeki kir falan daha az göze çarpıyordur.
Corsair K70 kullanırken red switchden ötürü yazı yazmak bana işkence gibi geliyordu sürekli yanlış basıyordum bir de üstüne chattering denen zımbırtıyla karşılaşınca hepten çekilmez bir hal aldığından Hyperx blue switche geçmiştim. Siz yazı yazarken alışabildiniz mi? Bana hiç yazı yazmaya müsait bir switch gibi gelmiyor linear switchler. Fakat onun da şu artısı var tactile switchlere göre daha az yorucular. Şöyle demek daha doğru olur sanırım. Linear switch alışması zor ama alıştıktan sonra az yorucu, tactile switchler alışması kolay ve kontrollü.
Ben Kailh Red Switch kullandım ve şu an QX1 kullanıyorum. İkisinin arasında ses olarak çok fazla farklılıklar yok. Red switchin sesi biraz daha tiz ve duyulabilir. QX1 switchin ise biraz daha tok bir sesi var. Ayrıca QX1 turnuva sınıfı bir switch olduğu için aynı anda 104 tuşa basmana olanak sağlıyor. Arkadaşın aldığı klavye, yalnızca aynı anda 6 tuşa basmayı destekliyor. PES, FIFA gibi oyunlarda bir artı oluyor QX1. Kombo yapmalı oyunlarda da cidden zorlanmıyorsunuz. Yok o tuşu bırakayım da buna basmayı deneyeyim de, hiç biri yok QX1 de. Dilerseniz Youtube kanalıma videosunu yüklerim. İki klavye de elimde mevcut. ( Yazılar karıştı çaktırmayın. )