svprivatery Hectopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2017 #1 Arkadaşlar Coolink Vault markası estetik olarak gayet şık ama pek fazla duyulmadığı için pek bilgim yok. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
Arkadaşlar Coolink Vault markası estetik olarak gayet şık ama pek fazla duyulmadığı için pek bilgim yok. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?
ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.583 Çözümler 2 24 Nisan 2017 #2 O parayı verdikten sonra NZXT S340 alırım, kesinlikle daha iyi bir seçim olur. Birçok kasa içinde bunu nereden buldun?
O parayı verdikten sonra NZXT S340 alırım, kesinlikle daha iyi bir seçim olur. Birçok kasa içinde bunu nereden buldun?
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.500 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 24 Nisan 2017 #3 Bu ondan çok daha iyi hemde ucuz. Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi
svprivatery Hectopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2017 #4 ShadYaqz dedi: O parayı verdikten sonra NZXT S340 alırım, kesinlikle daha iyi bir seçim olur. Birçok kasa içinde bunu nereden buldun? Genişletmek için tıkla... Estetiği çok hoşuma gitti. Söylediğin kasa güzel aslında. CJack60 dedi: Bu ondan çok daha iyi hemde ucuz. Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Genişletmek için tıkla... Haklısın güzelmiş ancak dizdiğim sisteme uyar mı ki? Ve güvenebilir miyim daha önce hiç duymadım. Bir de usb ve kulaklık giriş yerlerinin üstte olması kablolar için daha uygun olmaz mı? Çünkü kabloyu sağdan sola uzatıcam.
ShadYaqz dedi: O parayı verdikten sonra NZXT S340 alırım, kesinlikle daha iyi bir seçim olur. Birçok kasa içinde bunu nereden buldun? Genişletmek için tıkla... Estetiği çok hoşuma gitti. Söylediğin kasa güzel aslında. CJack60 dedi: Bu ondan çok daha iyi hemde ucuz. Ürünler - Nanokatalog Teknoloji Alışveriş Sitesi Genişletmek için tıkla... Haklısın güzelmiş ancak dizdiğim sisteme uyar mı ki? Ve güvenebilir miyim daha önce hiç duymadım. Bir de usb ve kulaklık giriş yerlerinin üstte olması kablolar için daha uygun olmaz mı? Çünkü kabloyu sağdan sola uzatıcam.
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.500 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 24 Nisan 2017 #5 svprivatery dedi: Estetiği çok hoşuma gitti. Söylediğin kasa güzel aslında. Haklısın güzelmiş ancak dizdiğim sisteme uyar mı ki? Ve güvenebilir miyim daha önce hiç duymadım. Genişletmek için tıkla... Alacağın anakart E-ATX değilse sorun olmaz.
svprivatery dedi: Estetiği çok hoşuma gitti. Söylediğin kasa güzel aslında. Haklısın güzelmiş ancak dizdiğim sisteme uyar mı ki? Ve güvenebilir miyim daha önce hiç duymadım. Genişletmek için tıkla... Alacağın anakart E-ATX değilse sorun olmaz.
ShadYaqz Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 3 Nisan 2015 Mesajlar 4.583 Çözümler 2 24 Nisan 2017 #6 Kendimi senin yerine koyuyorum da, bugün kasa alacak olsam ve elimde 400 TL'nin altında bir para olsa muhtemelen NZXT S340 alırım.
Kendimi senin yerine koyuyorum da, bugün kasa alacak olsam ve elimde 400 TL'nin altında bir para olsa muhtemelen NZXT S340 alırım.
svprivatery Hectopat Katılım 9 Nisan 2017 Mesajlar 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2017 #7 ShadYaqz dedi: Kendimi senin yerine koyuyorum da, bugün kasa alacak olsam ve elimde 400 TL'nin altında bir para olsa muhtemelen NZXT S340 alırım. Genişletmek için tıkla... 350 TL yi geçmemiş olsa harika bi dizayn
ShadYaqz dedi: Kendimi senin yerine koyuyorum da, bugün kasa alacak olsam ve elimde 400 TL'nin altında bir para olsa muhtemelen NZXT S340 alırım. Genişletmek için tıkla... 350 TL yi geçmemiş olsa harika bi dizayn