A ahmetongl Decapat Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 403 Çözümler 4 8 Temmuz 2019 #1 Asus B450M-K anakart kullanıyorum. Araştırmalarıma göre bu özelliği açınca yükte değilken düşük GHz'de çalışıyormuş ama benim işlemcim hep 3.6 GHz'de. Bunu nasıl açabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Temmuz 2019
Asus B450M-K anakart kullanıyorum. Araştırmalarıma göre bu özelliği açınca yükte değilken düşük GHz'de çalışıyormuş ama benim işlemcim hep 3.6 GHz'de. Bunu nasıl açabilirim?
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2019 #2 BIOS'tan.
Q qraxs Decapat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 211 Çözümler 2 8 Temmuz 2019 #3 TerabyteForever dedi: BIOS'tan. Genişletmek için tıkla... Arkadaş onu bahsetmemiş nasıl yapacağını bilmiyormuş. Bende aynı sorundan muzdaribim. Biosta hangi sekmeden yapabiliriz?
TerabyteForever dedi: BIOS'tan. Genişletmek için tıkla... Arkadaş onu bahsetmemiş nasıl yapacağını bilmiyormuş. Bende aynı sorundan muzdaribim. Biosta hangi sekmeden yapabiliriz?
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2019 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et qraxs dedi: Arkadaş onu bahsetmemiş nasıl yapacağını bilmiyormuş. Bende aynı sorundan muzdaribim. Biosta hangi sekmeden yapabiliriz? Genişletmek için tıkla...
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et qraxs dedi: Arkadaş onu bahsetmemiş nasıl yapacağını bilmiyormuş. Bende aynı sorundan muzdaribim. Biosta hangi sekmeden yapabiliriz? Genişletmek için tıkla...
Q qraxs Decapat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 211 Çözümler 2 8 Temmuz 2019 #5 TerabyteForever dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu MSİ anakart için bakmıştım ancak bulamadım. Asus anakart için olanı lazım.
TerabyteForever dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bu MSİ anakart için bakmıştım ancak bulamadım. Asus anakart için olanı lazım.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2019 #6 qraxs dedi: Bu MSİ anakart için bakmıştım ancak bulamadım. Asus anakart için olanı lazım. Genişletmek için tıkla... Advanced>CPU Configuration>AMD Cool'n'Quiet Configuration>Cool'n'Quiet'i "Enabled" yapmalısınız...
qraxs dedi: Bu MSİ anakart için bakmıştım ancak bulamadım. Asus anakart için olanı lazım. Genişletmek için tıkla... Advanced>CPU Configuration>AMD Cool'n'Quiet Configuration>Cool'n'Quiet'i "Enabled" yapmalısınız...
Q qraxs Decapat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 211 Çözümler 2 8 Temmuz 2019 #7 TerabyteForever dedi: Advanced>CPU Configuration>AMD Cool'n'Quiet Configuration>Cool'n'Quiet'i "Enabled" yapmalısınız... Genişletmek için tıkla... Bundan eminseniz yarın eve gidip deneyeceğim. Şu an akrabamdayım MSİ anakartı var.
TerabyteForever dedi: Advanced>CPU Configuration>AMD Cool'n'Quiet Configuration>Cool'n'Quiet'i "Enabled" yapmalısınız... Genişletmek için tıkla... Bundan eminseniz yarın eve gidip deneyeceğim. Şu an akrabamdayım MSİ anakartı var.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2019 #8 qraxs dedi: Asus anakartta CPU Configuration diye bir yer yok ki. Asus anakart kullanıyorsanız bir bakarmısınız? Genişletmek için tıkla... Eski bir yazıya bakmışım, pardon... Global C-States Control diye geçiyor sanırım ASUS anakartlarda. O ayarı aktif edip deneyin...
qraxs dedi: Asus anakartta CPU Configuration diye bir yer yok ki. Asus anakart kullanıyorsanız bir bakarmısınız? Genişletmek için tıkla... Eski bir yazıya bakmışım, pardon... Global C-States Control diye geçiyor sanırım ASUS anakartlarda. O ayarı aktif edip deneyin...
Q qraxs Decapat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 211 Çözümler 2 8 Temmuz 2019 #9 TerabyteForever dedi: Eski bir yazıya bakmışım, pardon... Global C-States Control diye geçiyor sanırım ASUS anakartlarda. O ayarı aktif edip deneyin... Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? Yanlış birşey yapmak istemem.
TerabyteForever dedi: Eski bir yazıya bakmışım, pardon... Global C-States Control diye geçiyor sanırım ASUS anakartlarda. O ayarı aktif edip deneyin... Genişletmek için tıkla... Emin misiniz? Yanlış birşey yapmak istemem.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Temmuz 2019 #10 qraxs dedi: Emin misiniz? Yanlış birşey yapmak istemem. Genişletmek için tıkla... ROG'un sitesinde okudum.
qraxs dedi: Emin misiniz? Yanlış birşey yapmak istemem. Genişletmek için tıkla... ROG'un sitesinde okudum.