Q qraxs Decapat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 211 Çözümler 2 8 Temmuz 2019 #11 TerabyteForever dedi: ROG'un sitesinde okudum. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Konuyu açan kişi de umarım yapabilir. Ben açsaydım en iyi cevap seçicektim ama olsun. Teşekkürler dostum
TerabyteForever dedi: ROG'un sitesinde okudum. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkür ederim. Konuyu açan kişi de umarım yapabilir. Ben açsaydım en iyi cevap seçicektim ama olsun. Teşekkürler dostum
A ahmetongl Decapat Katılım 23 Nisan 2019 Mesajlar 403 Çözümler 4 9 Temmuz 2019 #12 TerabyteForever dedi: Eski bir yazıya bakmışım, pardon... Global C-States Control diye geçiyor sanırım ASUS anakartlarda. O ayarı aktif edip deneyin... Genişletmek için tıkla... Bu ayar autoydu. Enabled yaptım hala aynı güç seçeneklerim de dengelide ne yapabilirim. Sabit yüksek frekansta kalıyor ve ısınıyor.
TerabyteForever dedi: Eski bir yazıya bakmışım, pardon... Global C-States Control diye geçiyor sanırım ASUS anakartlarda. O ayarı aktif edip deneyin... Genişletmek için tıkla... Bu ayar autoydu. Enabled yaptım hala aynı güç seçeneklerim de dengelide ne yapabilirim. Sabit yüksek frekansta kalıyor ve ısınıyor.