Coolor Master CK350 alınır mı?

Makaleler
3
Yer
Antalya/Turkey
Arkadaşlar, yeni bir klavye almayı düşünüyorum ve 500 TL bütçe ayırdım. Öyle çok fazla oyun oynamam ama oynamadığım zaman sağlam oynarım, bu yüzden de sağlam bir klavye arıyorum. Bu klavye fiyatı ile dikkatimi çekti. Sizce alınır mı? Piiyasa fiyatı 500 TL civarı geziniyor ve alınırsa mavi anahtar mı yoksa kırmızı anahtar mı almalıyım ya da membran klavye mi bakmalıyım? 500 TL kadar klavye önerilerinize de açığım.
Değişen kur yüzünden link bırakmıyorum.

Kötü diyen olmadı. Bence fiyatını hak ediyor. Mavi anahtar almayın çok ses yapar. Zaten oturdunuz mu 8-9 saat oynuyorsunuzdur sağlam dediğinize göre. 8-9 saat mavi anahtar başınızın etini yer, deli olursunuz sesten. kırmızı alın. Membran klavye de olur.

İçerisinde bulunan outemu Switch'lerden dolayı tuş basmama gibi sorunlar oluşuyor, ben önermiyorum. Klavyenin sesli olması sizi rahatsız eder mi?

Sesli olması rahatsız eder ama benim de kafama outemu yatmadı sizin tavsiyeniz ne olurdu?

Hocam peki bu klavyeyi Razer Cynosa V2 ve Corsair K55 ile karşılaştırsak hangisini önerirdiniz?

500 liraya farklı switchli bir ürün önerecektim, ve bir baktım; Hiçbir ürün yok 😞

Outemu kaliteli değil ama membranedan çok daha iyi, ben mekanik klavye kullanıyorum ve mambrane bir klavye kullanmak istediğimde o yavaşlık bana çok fazla geliyor artık.

Kötü diyen olmadı. Bence fiyatını hak ediyor. Mavi anahtar almayın çok ses yapar. Zaten oturdunuz mu 8-9 saat oynuyorsunuzdur sağlam dediğinize göre. 8-9 saat mavi anahtar başınızın etini yer, deli olursunuz sesten. Kırmızı alın. Membran klavye de olur.

Membran önerin ne olurdu.
500 liraya farklı Switch'li bir ürün önerecektim, ve bir baktım; hiçbir ürün yok 😞

Outemu kaliteli değil ama membranedan çok daha iyi, ben mekanik klavye kullanıyorum ve mambrane bir klavye kullanmak istediğimde o yavaşlık bana çok fazla geliyor artık.

Siz ne kullanıyorsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı