Bilgisayarı açtığımda direk olarak bu program başlıyor. Görevi sonlandır dediğimde kapanıyor bir daha açılmıyor fakat bu nedir? Virüs mü? Sağda dosya konumunu gösterdim. İkinci resmide başlangıçta açılan programlar var.
VirüsTotal sonucu. Nasıl çözerim? Direk olarak dosyayı silsem düzelir mi? Şu an bilgisayarımda yüklü bir anti-virüs programı yok. Önerdiğiniz ücretsiz bir yazılım var mı?
Bilgisayarda şuan Kaspersky tam tarama yapıyor. Program belirttiğiniz dosyayı virüs olarak görüp temizledi.
Bilgisayarı Kaspersky ile tam taramadan geçirdim. Toplam 4 tane virüs buldu ikisi kullandığım ve güvendiğim bir programın dosyaları, yüksek ihtimalle zararlı yazılım değil. Biri konuyu açmama sebep olan dosya. Kaspersky sildi o dosyayı. Bilgisayarı birkaç kez yeniden başlattım ve sorun görünmüyor yüksek işlemci kullanan dosya başlangıçta açılmadı. Son olarak wcm.exe diye bir dosya vardı onun ne olduğu hakkında bilgi edinemedim ama Kaspersky sildi. Şuanlık iyi durumdayım sanırım. Yardımlar için teşekkürler.
Loglarınızda alttaki bilgi de görülüyordu. Miner ile Trojan silencer bağlantısını göremedim nette. Sisteminizden yeni log çıkartarak kontrol etmenizi öneririrm.